12 Ekim 2008

TOPLANTIYA 23 MUHTAR KATILDI

EMNİYET MÜDÜRÜ MUHTARLARLA TOPLATI YAPTI..

Mardin İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, polis evinde, polis mıntıkasında yer alan mahalle muhtarlarıyla toplantı yaptı. Toplantıya şube müdürleri ve birim amirleri katıldı.

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından Polis evinde gerçekleştirilen Muhtarlar toplantına İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç ve birim amirleri katıldı. 23 muhtarın katıldığı toplantıda, Muhtarlardan destek isteyen İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, muhtarların mahallelerindeki her şeye vakıf olduklarını, mahalle sakinlerini huzur ve güvenliği için, muhtarların emniyet ile işbirliği içinde olmaları gerektiğini söyledi. Muhtarların yerel yönetimlerin birinci basamağı olduğunu ifade eden Emniyet Müdürü Meriç, mahallede ilk başvurulan kişinin muhtar olduğunu söyledi. Meriç “Hukuk kuralları dâhilinde herkesin görevini yapması gerekir. Mahalle Muhtarlarının polise daha yakın durmasını istiyoruz. Bizler size hizmet için buradayız. Bize ne kadar yardımcı olursanız biz görevimizi o kadar başarı ile yürüteceğiz. Amacımız sizlerin huzur ve güven içinde yaşamınızı sürdürmenizdir. Mahalle halkı sizi onlara hizmet etmeniz için seçiyor. Onların güven ve huzur içinde yaşamalarını sağlamak bir anlamda sizin de görevinizdir.” dedi.

Dışarıda her gezen kişinin bir kamera görevini yapabileceğine inandığını vurgulayan İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Mahalle Muhtarlarının sorunlarını yansıtmaları durumunda destek olacaklarını belirtti. Meriç” Sorunlarınızı bize iletirseniz, bizden kaynaklanan yâda bizim çözebileceğimiz sorunu anında çözeceğiz. Diğer kamu kurumlarını ilgilendiren sorunları da ilgili kurumlara aktaracağız. Bunun yanında ihbarı gammazlık olarak değerlendirmeyin. Mahallenizde gördüğünüz olumsuzlukları 155 polis ihbar telefonuna bildirirseniz en kısa sürede yanınızda olacağız. Ekiplerimiz 24 saat esası ile hizmetinizdedir.” Şeklinde sözlerini sürdürdü”

Muhtarlar adına konuşan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Oytun, Emniyet Müdürlüğünün çalışmalarından memnuniyetlerin dile getirdi. Oytun bütün birimlerin hizmet anlayışını benimsediklerini belirterek, emniyet mensuplarına teşekkür etti.

Haber: Habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum