10 Kasım 2008

EN İYİ BAHÇELİ OKUL KIZILTEPE İLÇESİNDE…

Okul Müdürü Ahmet Karaboğa okullarının bölgede en iyi ve bakımlı bahçeye sahip olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde “En İyi Görünümlü ve Bakımlı Okul Bahçeleri” konulu konferansa Mardin’i Kızıltepe İlçesinde bulunan Sıtkı Türkoğlu İlköğretim okulu temsil edecek. Okul Müdürü Ahmet Karaboğa okullarının bölgede en iyi ve bakımlı bahçeye sahip olduğunu söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüklerine gönderilen yazıda, il ve ilçelerde bulunan okulların iyi görünümlü ve bakımlı bahçeleri arasında en iyi olanının seçilerek ilgili başkanlığa gönderilmesini istedi. Mardin il genelinde tespit edilerek cd ortamında gönderilen okul bahçeleri arasında Kızıltepe Sıtkı Türkoğlu İlköğretim Okulu birinci seçildi. Her bölgeden üç okul bahçesinin örnek seçildiği yarışmada dereceye giren okullar IV. Eğitimde En İyi Örnekler Konferansı’nda tanıtılacak. Konferansa okul yöneticilerinin de katılacağı ve bağlı oldukları İl’in tanıtımını mini bir sergi ile yapacakları belirtildi. Sıtkı Türkoğlu İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Karaboğa okul Bahçesini , okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin ortak katkılarıyla düzenlediklerini ve koruduklarını söyledi. Çevreye her duyarlı kişinin önem vermesi gerektiğini söyleyen Karaboğa “Öğretmen arkadaşlarımızla, öğrencilerimizle elele vererek okulumuzun bahçesini güzelleştirdik. Öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz teneffüslerde ve boş zamanlarında bahçede güzel vakit geçiriyor. Okulumuz Bahçesinin Mardin’in ve Bölgenin En İyi Görünümlü ve Bakımlı Okul Bahçesi seçilmesi bizleri sevindirdi. Okulun iç kısmının da bahçe kadar düzenli, güzel görünümlü olması içen gayret gösteriyoruz. Eğitimde kaliteyi yakalamanın temelinde güzel ve huzurlu ortam önem taşır. Biz bu güzel ve huzurlu ortamı hazırlamaya kararlıyız” dedi.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum