21 Kasım 2008

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN EĞİTİME DESTEK

http://www.habermardin.com/haber_uploads/920_maxi.jpg

Gaziantep de ikamet eden ve Özgüneyler İç ve Dış Ticaret A.Ş yöneticisi hayırsever işadamı İbrahim Güney tarafından Mardin’in Midyat İlçesi Yayvantepe Köyü’nde yaptırılacak okul kapsamında Valilik makamında protokol düzenlendi.

Düzenlenen protokole Mardin Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar, Vali Yardımcısı Yavuz Selim Süzer,İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Dal,Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Şehmus İleri ve hayırsever işadamı İbrahim Güney katıldı.

Mardin Valisi Sayın Mehmet Kılıçlar, eğitim gibi kutsal hizmetlerin hayırsever vatandaşlar tarafından yapılmasının çok manidar olduğunu ve eğitimin çıtasını yöre insanının yükseltmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek,”Hayırlı bir işe imza attığınızdan ötürü bölge halkını mutlu ediyorsunuz. Böyle hizmetlere devam eden hayırsever işadamlarını canı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yaptırılacak okulun 10416 tip ve 8 derslikli olduğu belirtilerek; inşaata en geç 15 gün içerisinde başlanılacağı bildirildi.
Habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum