19 Kasım 2008

Muhteşem Galibiyet…

http://www.habermardin.com/haber_uploads/909_maxi.jpg

İSKENDERUN DEMİR ÇELİKSPOR: 0 - MARDİNSPOR: 3

İskenderun D.Ç konuk olduğumuz bu haftada kazanmaktan başka şansı olmayan takımımız deplasmanda zoru başararak Galibiyetle donuyor.ilk yarıda bulduğumuz 2 gol ve ikinci yarıda bulduğumuz 1 golle Lideri evinde 3-0 yenerek bu ligde var olduğumuzu gösterdik.

Maça İskenderun D.C spor vurusu ile başladı. İlk dakikalarda her iki takımın üstünlük çabaları sonucunda maçın 11.dakikasında Mardin spor golü bularak 0-1 öne geçti. Golden sonra beraberlik golü arayan İskenderun kalemize yüklenmeye başladı. Mardinspor da defans anlayışı mükemmel bir şekilde her kademede kendini belli ediyor. Maçın 30.dakikasında gelişen Mardin spor kontratağında 2.golü bularak İskenderun önünde 2-0 öne geçtik.

İlk yarıda verilen ustun mücadele sonunda hakemin düdüğü ile 2-0 önde tamamladık

İkinci yarı Mardinspor`un vurusu ile başladı. Macın 48.dakikası İskenderunspor : 0 Mardinspor : 2 bu dakikalardan itibaren orta alan mücadelesi ile gecen karsılaşmada Mardinspor`un akıllı oyun planı ve rakibe pozisyon yaratmaması sonucunda maçın 90 dakikasında 3.golü de bularak İskenderun dan mutlu döndü. Son haftalarda aldığı mağlubiyetlerin telafisi olarak lideri evinde yenerek 3 puana sahip oldu.

Bu hafta oynanan karsılaşmalarda sürpriz sonuçlar alınınca lider ile aramızda 6 puan kalması camiada sevinç yarattı 2 hafta üst üste kendi evimizde yapacağımız karsılaşmalarla lideri yakalayabilme imkânımız var.

Habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum