4 Kasım 2008

Nusaybinli Hackerler İşbaşında

Yaşları 18 - 22 arasında değişen Sevdali, Seydo, Sanalkabus, Bydertli, Starhack, Ado, Zodiac, Nusaybinli, Zaygo, Yunus, Fermandar ve Susturucu kod adlı gençlerden oluşan 'Nsbhack' isimli hacker timinin liderliğini Sevdali kod adlı genç yapıyor. anal âlemde yayın yapan; bölücülük, Atatürk'e hakaret eden, dini küçümseyen-hakaret eden, virüs içerikli siteleri çökerttiklerini ifade eden Sevdali kod adlı genç, genç ve çocukları kötü alışkanlıklara sevk eden yaklaşık 70 bin internet site adresini hacklediklerini söyledi.

Hacker timi, geçtiğimiz yıl İsveç'te yerel yayın yapan Nerikes Allehanda gazetesinde Lars Vilks adlı bir ressam tarafından çizilen ve Hz. Muhammed'e (s.a.v) hakaret içeren karikatürlerin yayınlanmasının ardından İsveç sitelerine karşı sanal alemde savaş açmış.

Hacker timi, karikatürleri yayınlayan veya destek veren 2 bin 153 İsveç mahreçli siteyi çökerttiklerini iddia ediyor.

Seydo kod adlı genç ise, çökerttikleri siteleri ziyaret edenlerin karşılarında ''ilahi eşliğinde Kur'an-ı Kerim okuyan küçük bir çocuğun resmi ve 'Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir" gibi ifadeler bıraktıklarını söylüyor.

Arif Altunkaynak


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum