2 Kasım 2008

Rapid'in burnu büyüdü!

Rapid'in burnu büyüdü!

En çok kullanılan dosya paylaşım sitelerinden Rapidshare.com'un son uygulaması Premium hesap sahiplerini kızdıracak gibi. Fiyatlar ne kadar yükseldi?

Son yıllarda sık sık indirme kotalarını arttırarak ve altyapısını da büyümesi oranında geliştirerek interneti çeşitli arşivler için kullanan kullanıcıların beğenisini kazanan Rapidshare.com'un son uygulaması kullanıcıları alternatif dosya paylaşım kanallarına yönelmesine neden olacak gibi görünüyor. Rapidshare tarafından yapılan düzenleme sonrasındaki kotalar, ücret ödeyerek üye olan kullanıcıları rahatsız edebilir.

Azalan Kota, Artan Fiyat

Daha önce özel kullanıcılarına günlük 10 GB indirme kotası sunan fakat; ardından aynı anda birden fazla ip üzerinden kullanımı engelleyen Rapidshare hakkındaki gelişmeleri daha önce size duyurmuştuk. Şimdi ise, Rapidshare'ın son uygulamasıyla günlük 10 GB sınırını aylık 80 GB'a düşürerek kullanıcılarına ekstra indirme kotası satmaya başlıyor. Aylık 80 GB'tan fazla indirmek istiyorsanız 100 GB için 9,99 Euro, 500 GB için 44,99 Euro, 2500 GB için 199,99 Euro ödemeniz gerekiyor.


Ozan Akçora - http://shiftdelete.net
Haber7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum