16 Kasım 2008

Sakatlar Derneğine Vekil Ziyareti

http://www.yenises.com.tr/yonetim/admin/resimler/1389.jpg

AK Parti Mardin Milletvekili ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel, Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk'u ziyaret etti.
AK Parti Milletvekili Cüneyt Yüksel, Ak Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şubesi'ni ziyaret ederek dernek üyelerinin sorunlarını dinledi. 8 bin üyesi bulunan derneğin çalışmaları hakkında Milletvekili Yüksel'e bilgi veren Şube Başkanı Hasan Anuk, "Milletvekilinin bize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederim. Mardin'de pek çok özürlü vatandaşa yardım ettik. Onları sosyal hayata en iyi şekilde adapte olmalarını sağlamak için çalışmalar yaptık" dedi.
Milletvekili Cüneyt Yüksel ise, "Mardin Sakatlar Derneği gerek tüm il genelinde gerekse tüm ülke genelinde parmakla göstereceğimiz, örnek bir sivil toplum örgütüdür. Kendileri büyük emek; büyük gayret göstererek kendilerini bu yola koyarak bütün zorlukları, engelleri aşma başarısı göstermiştir. Hazırladıkları projelerle istihdam sağlamışlardır. Avrupa Birliği'ne proje hazırlayıp kabul ettirmişlerdir. Mardin'e has olan özürlü vatandaşlarımızı el emeği göz nuru olan ürünlerini gümüş telkarini çalışmalarını
büyük bir özveriyle sergilemişlerdir. Mardin'in tanıtımında ve de kalkınmasında büyük katkıları olmuştur. Kendilerine her şeyden önce bir Mardinli olarak sonra da Mardin Milletvekili olarak teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının devamını diliyor; her konuda destek vereceğimi bilmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

Yenises.com.tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum