26 Aralık 2008

Süleyman Çelebi Kaza Geçirdi

AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman çelebi, Beytepe Angora Caddesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaralandı.

Angora Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında AK Parti Mardin Milletvekili Süleyman Çelebi, 06 ZZZ 47 plakalı otomobiliyle geri giderken aydınlatma direğine çarptı. Çelebi, kazada yaralanması üzerine belindeki kırıklardan dolayı bugün ameliyat edileceği öğrenildi.

Angora Caddesi'nde geçirdiği trafik kazasında yaralanan AK Parti Mardin milletvekili Süleyman Çelebi'yi, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile Sanayi Bakanı ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Hastane çıkışında Çelebi'nin sağlık durumu hakkında gazetecilere bilgi veren Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "zamanında müdahale edilmiş, omurgasında problem var"dedi. Sanayi ve Ticaret Bakanı Çağlayan da, Çelebi'nin ciddi trafik kazası geçirdiğini, ancak hayati tehlikesinin olmadığını söyledi.

Bizlerde Mardin Life Ailesi olarak Milletvekilimiz Sayın Sülayman Çelebi'ye geçmiş olsun diyor, kısa sürede eski sağlığına kavuşmasını ümit ediyoruz.
Kadir ÜRÜNDÜ
Mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum