31 Aralık 2008

Vodafone'lu olmalı, kontörleri kapmalı. Bedava Kontör Kampanyası

http://www.pctime.com.tr/haberresim/vodafone_logo_k.jpg

30 Aralık - 31 Ocak tarihleri arasında numarasını diğer operatörlerden Vodafone’a taşıyan ya da 100 kontör yüklü sim kart alarak yeni Vodafone abonesi olan tüm ön ödemeli aboneler kayıtsız şartsız her yöne arama yapabilecekleri 300 kontör kazanıyor. Hediye kontörler 6 ay boyunca her ay 50 kontör olarak yüklenecektir.

Hediye kontör bakiyenizi *123#13# tuşlayıp arama tuşuna basarak kolayca öğrenebilirsiniz.

ESASLAR
  • Hediye kontörler her yöne yapılan aramalarda abonenin mevcut tarifesi kapsamında kullanılabilecek olup, SMS wap gibi servislerin kullanımında harcanamayacaktır.
  • Hediye kontör kazanabilmek için abonenin numarasını diğer operatörlerden Vodafone’a numarasını taşıyarak ya da 100 Kontör yüklü yeni sim kart alarak yeni ön ödemeli Vodafone abonesi olmuş olması ve “Hesabını Bilen Tarife” dışında bir tarifeyi seçmesi gerekmektedir.
  • Hediye kontörler aboneye ait aktif kullanım sürelerini etkilemeyecektir.
  • Hediye olarak verilen kontörler ile üçüncü sahışlara kontör transferi yapılamayacaktır.
  • Bir GSM numarası sadece bir kere kampanyadan yararlanabilecektir.
  • Hattın iptal olması veya abonenin ön ödemeli bir hattan faturalı bir hatta geçiş yapması halinde hediye kontörler iptal edilecektir.
  • Hesabını Bilen Tarife haricindeki tüm ön ödemeli tarife geçişlerinde abone kampanyada yer almaya devam edecektir. Hesabını Bilen Tarife geçişlerinde abonenin daha önceden kazanmış olduğu hediye kontörler hesabına aktarılacaktır. Fakat hediye kontörlerin tamamlanması ile birlikte abone kampanyadan çıkarılacak ve hediye kontör kazanma hakkı sona erecektir. Hesabını Bilen tarifede kontör/YTL dönüşümü Vodafone’nun belirlediği fiyatlar üzerinden yapılmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum