16 Ocak 2009

Deniz: "Beyaz-su Başbakan'ın Mardin'e verdiği değerin göstergesidir"



AK Parti Mardin Belediye Başkan Aday adayı Abdullah Deniz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda 2006 yılında başlatılan yaklaşık 103 km uzunluğunda ve 100 milyon TL' ye mal olacak olan Beyaz-su projesinin merkezi hükümetin Mardin’e verdiği değerin göstergesi olduğunu söyledi.

Yarını açılışı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından telekonferans sistemi ile yapılacak olan Beyaz-su projesi hakkında bir açıklama yapan AK Mardin Belediye Başkan aday adayı Abdullah Deniz, Beyaz-su ile Mardin’in yarım asırlık sorunun merkezi hükümet tarafından çok kısa bir sürede tamamlandığını belirtti.

Açıklamasında belediye başkanlığı makamının bir hizmet yeri olduğunu dikkat çeken Deniz, merkezi hükümetin son iki dönem içerisinde yaptığı yatırımlarla tarihi kentin makûs talihini değiştirdiğini vurguladı. Diyarbakır- Mardin arası ve Habur-Şanlıurfa arasından yapılan İpekyolu duble yollarından, Beyaz-su Projesine, mayınlı alanların temizlenmesinden, sınır kapısı çalışmalarına, GAP Eylem Planlarından, KÖY-DES ve BEL-DES çalışmalarına kadar bir çok proje hakkında bilgi veren Deniz, “Sayın Başbakanımız bu bölgeye özellikle de Mardin’e çok büyük bir önem veriyor. Bizler AK Partililer olarak bu önemin farkındayız. Bu gün eğer şimdiye kadar gelen bütün siyasilerin ağzında geveledikleri Mardin’in 50 yıllık su sorunu çözülmüşse bu başbakanımızın sayesinde olmuştur. Bunda büyük emeği geçen başta bir dönem önceki milletvekillerimiz, şu an görevleri başında olan milletvekillerimiz, sayın Valimiz Mehmet Kılıçlar ve belediye başkanımıza Mardin halkı olarak teşekkür ediyoruz.”dedi.

Önümüzdeki yerel seçimlerde Mardin’i bir dönem daha yönetecek olan belediye başkanlığı seçimi hakkında da açıklamalarda bulunan Deniz, “Genel Merkezimiz tarafından belediye başkanlığına aday olacak arkadaşımızın seçilmesi çalışmaları büyük bir titizlikle sürüyor. Mardin’de önce anket çalışmaları yapıldı, sonra teşkilatlarımız arasında temayül yoklamaları yapıldı. Daha sonra Başbakanımız Milletvekillerimizle bir araya gelerek görüşlerini aldı şimdide genel merkez birebir araştırma yapıyor. Belediye başkanlığı için başvuran 15 aday adayımızda birbirinden değerli ve bu görevi üstün bir şekilde yapacaklarından eminim. Genel merkezimizin vereceği doğru tercihle AK Parti misyon ve vizyonunu taşıyan bu sorumluluğu hakkı ile yerine getirecek ve bu göreve en yakın olan arkadaşımızı seçeceğine eminim. Biz AK Partililer olarak adayımızı kim olursa olsun fark etmez onun etrafında kenetlenerek çalışma ve projelerimize devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Mardin’de etnik köken gömleği giyilerek yapılacak olan her türlü siyasetin karşısında olduğunu anlatan Deniz, ölümü gösterip sıtmaya razı edecek olan zihniyetinde karşısında olduklarını vurguladı. Belediye Başkanlığının bir ekip çalışması olduğunun farkında olduğunu da kaydeden Deniz, AK Parti olarak 2004 yılında karşı karşıya kaldığı entrika ve masa başı oyunlarına karşı olduklarını bildirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde seçime hazırlandıklarını ve bu seçimi kazanacakları güçte olduklarını aktaran Deniz açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“AK Parti Mardin’de rakipsiz. AK Parti’nin rakipsiz olduğunu genel seçimlerde gösterdik. Bu seçimlerde oy oranımızı yükselterek belediye başkanlığını kazanacağız. ”

Deniz son olarak yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da video konferans sistemi ile katılacağı Beyaz-Su Projesi açılış törenine Mardin halkını davet ederek Başbakan'a olan coşkularını göstermelerini istedi.
Velit AOK
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum