23 Şubat 2009

AK Parti Yenişehir Seçim Lokalinin açılışını yaptı

Karayolları arkasında bulunan seçim lokalinin açılışına milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, AK Parti Belediye başkan adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu, il ve ilçe teşkilatı ile partililer katıldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeakpp.jpg
AK Parti Mardin'de seçim bürosu açtı. Karayolları arkasında bulunan seçim lokalinin açılışına AK Parti Mardin milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, AK Parti Belediye başkan adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu, il ve ilçe teşkilatı ile partililer katıldı.

Seçim lokalinin açılışında ilk konuşmayı İl Başkanı Lokman Sinanoğlu yaptı. Sinanoğlu’ndan sonra kürsüye sırasıyla milletvekilleri birer konuşma yaptı.

Lokal açılışında bir konuşma yapan Mardin milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, vaatlerden çok yaptıkları icraatlar halkın karşısına AK Parti olarak ak alınla çıktıklarını hatırlatarak, "Biz Mardin'e hizmet için sizden yetki istiyoruz. Mardin'i AK kadrolarla Akşehir yapmak için yetki istiyoruz. Bizim işimiz hizmet gücümüz millettir. Bu seçimde de barış içinde bir yarış diliyoruz."diye konuştu.

Kürsüye daha sonra çıkan son olarak milletvekili Mehmet Halit Demir ise "Bizler AK Partililer olarak ilimizin ve ilçelerimizin hak ettiği hizmeti alabilmeleri için sizden seçim tarihine kadar yoğun bir şekilde yaptığımız icraatları halkımız anlatmanızı istiyoruz. Siyasiler seçim çalışmalarında genelde yapacakları veya yapmak istedikleri işleri anlatırlar biz bunları anlatmıyoruz. Bu güne kadar yaptıklarımızı anlatıyoruz."dedi.

Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel ise Mardin’de yaptıkları icraatlar hakkında bilgiler vererek halktan oy istedi.

Mardin AK Parti Belediye Başkan Adayı Beşir Ayanoğlu, "Biz belediyeyi toplumun tüm kesimleriyle birlikte yönetmek ve her sokağa her caddeye her mahalleye eşit hizmet etmek için talibiz. Eğitimden sağlığa, yeşil alandan ulaşıma tüm hizmetleri siz Mardinli kardeşlerimle birlikte gerçekleştireceğiz. Mardin AK belediyecilikle modern ve sorunsuz bir kent olacak. Bunun için sizden destek ve dua bekliyoruz."diye konuştu.

Daha sonra AK Parti milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Halit Bilgin, Cüneyt Yüksel İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, AK Parti Belediye başkan adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu, açılış kurdelesini birlikte kesti.
Bu arada beledye seçimlerinde AK Parti'ye destek vermek üzere işadamları Munir Çağlar, Sabahattin Evrensel, öğretim görevlisi Prof.Dr. Ahmet Ağırakça belediye başkan aday adaylarından Abdullah Deniz ve Serdar Yay da seçim lokalinin açılışında hazır bulundular.
Kadir Üründü / Nezir Güneş
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum