16 Şubat 2009

Aydoğan, Demokratik Belediyeciliği Esas Alacağız!

AK Parti yerel seçimle ilgili çalışmalarına Kilise Caddesinde açtığı seçim bürosuyla başladı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifecindov.jpg
Mardin Milletvekili Halit Demir’n de katıldığı açılışı çok sayıda partili de destek verdi. Demir, Kızıltepe Belediye Başkanlığı makamına oturacak olan kişinin özellikleriyle ilgili olarak bilgi verdi. Vizyonu geniş ve idarecilikten çok anlayan birisinin olması gerektiğini vurgulayan Demir, bu özeliklere taşıyan arkadaşları Cemil Aydoğan olduğunu belirterek “Cemil Bey vizyonu geniş ve idarecilikte tecrübeli bir şahsiyettir. Aradığımız özelikler kendisinde mevcuttur. Ayrıca bu koltuğa oturan kişinin Kızıltepelilere hizmetleri cani gönülden götürmesi gerekmemektedir. Onun için burada iyi bir performans ve sıkı bir diyalogla başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Seçimden zaferle çıkmak için yeterli güce sahip olduklarını açıklayan Demir, sözlerini söyle sürdürdü:
“Başarılı olmak için inanmak gerekiyor. Bizim için donanımlı ve eğitimli insan vazgeçilmezdir. Kızıltepelilere yakışan aday özellikleri bunlardır. Böyle insanları toplumun öncüsü haline getirmek temel hedefimizdir.”
Belediyecilikte siyaset üretme değil, hizmet üretme anlayışının öne çıkarılması gerektiğini vurgulayan Demir, partililerden alışmalarının İl Genel Meclisinin başarısı için yoğunlaştırmalarını isteyerek sözlerini noktaladı.

Milletvekili Demir’e teşekkür ederek konuşmasına başlayan Aydoğan, sivil toplum alanında verdiği mücadeleden edindiği birikimini belediyecilikle bağdaştıracağını söyledi. Belediyecilikle ilgili anlayışından kısaca söz eden Aydoğan şunları söyledi:
“Kızıltepe’de halka hizmeti amaç edinmişiz. Anlayışımızın temelinde barış ve kardeşlik yer almaktadır. Belediyecilik anlayışımız demokratik değerlere, her şey şeffaf olacaktır. Ancak görünen o ki, bugüne kadar Kızıltepelilerin hiçbir doğal ihtiyacı karşılanmamıştır. Çünkü ideolojik ağırlıklı belediyecilik siyaseti uygulanmıştır. Bu anlayış ise giderek düşüşe ardından erimeye yüz tutmuştur. İyi bir ekip çalışmasıyla 29 Martta zafere giden biz olacağız. Şu aşamada bizden yana bir rüzgar esmektedir. Biz Kızıltepelilerin diğer şehirlerde yaşayan insanlar kadar hizmete layık olduklarının altını çizmek istiyoruz. Sandığa giden insanlarımız oy kullanırken duygu ağırlıklı değil mantık ve akıl ağırlıklı davranmalarını bekliyoruz”
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/2/161648cundo.JPG
Milletvekili Demir ve beraberindekiler daha sonra Gökçe beldesindeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirmek üzere Kızıltepe’den ayrıldı. Gökçe’de coşku ve sloganlarla karşılanan AK parti konvoyu büyük bir moral buldu. Kendilerini seçim atmosferinde gören Demir, Gökçelilere her alanda hizmet sözü vererek özel bir ilgi göstereceğini söyledi. Beldeden ayrılan milletvekili Demir, Mardin’e hareket ederek iki yıldır Elibol-Öncel aileleri arasında süren husumetin bittiği barış törenine katıldı.
Faraç ÇOBANOĞLU
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum