23 Şubat 2009

Başbakan Erdoğan Mardin Havalanına indi

AK Parti Mardin Mitingine katılacak olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı taşıyan uçak ATA uçağı Mardin Havaalanı'na indi.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifebmrdn.jpg
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı havaalanında Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel, Belediye Başkanı Metin Pamukçu ve İl Emniyet Müdürü Serdar Meriç tarafından karşılandı.

Beraberinde eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile birlikte Mardin’e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan hava alanında Mardinli öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılandı.

Başbakan Erdoğan’ın Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek olan mitinge katıldıktan sonra Mardin Valiliğini ziyaret edecek. Öğlen yemeğini valilikte yiyecek olan Başbakan Erdoğan buradan Atatürk Kültür Merkezi ve Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlüğü binasının açılışını yapmak üzere buraya hareket edecek.

Başbakan’ın takip edeceği güzergahlar yoğun güvenlik önlemleri ile korunurken Başbakan Erdoğan’ı ulusal gazetelerin temsilcilerinin yanında The Guardien Gazetesinden Robert Tait ve DPA Alman Haber Ajansı muhabiri Christoper Weit de takip ediyor.
Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum