19 Şubat 2009

DERNEK’TEN MİLLETVEKİLİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1182_maxi.JPG

Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Fahrettin Enez ile dernek yöneticileri AK Parti Mardin Milletvekili, Yard. Doç. Dr. Cüneyt Yüksel’e derneklerine verdiği destek ve katkılarından dolayı Teşekkür Ziyareti’nde bulundular.

Dernek Başkanı Enez; Milletvekili Yüksel’i “Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Geleneksel Dayanışma Gecesine davet etti.

Enez ile dernek yöneticileri; TBMM’de ziyaret ettiği Milletvekili Yüksel’e dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Merkezi Ankara`da bulunan Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği başkanı Enez; başta giyecek ve kırtasiye yardımı olmak üzere gençlere ellerinden gelen desteği verdiklerini belirtti. Ankara’da yaşayan Kızıltepeliler olarak cehaletle savaşmayı hedef aldıklarını belirten Enez, 2005 yılından bugüne kadar değişik zamanlarda yaklaşık 9 bin öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulunduklarını söyledi.

Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ne katkılarından dolayı Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel’e teşekkür eden Dernek Başkanı Fahrettin Enez; Yüksel’i 11 Nisan 2009 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Geleneksel Dayanışma Gecesine davet etti.

Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, “ Mardin’de geleneksel dayanışmanın çok güzel bir örneğini sergileyen, Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma Kültür Derneği ve bunun gibi bütün sosyal yardımlaşma dernekleri için hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız” dedi.

Derneğin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Yüksel; şunları söyledi. “Başkanımız Fahrettin Bey, dernek çalışmaları çerçevesinde binlerce öğrencimize pantolon, çanta, önlük, gömlek ve ayakkabı yardımı yapmıştır. bunun yanı sıra engelli vatandaşlarımızla ilgili örnek çalışmalarda bulunmuştur. Bu yardımları daha geniş alanlara ulaştırmak konusunda bizler de ilimizin Milletvekilleri olarak elimizden geleni yapmalıyız. Özellikle en çok önem verdiğim konu olan Eğitimle ilgili yapılan yardımlar benim için apayrı bir öneme sahiptir. Eğitim konusunda hepimize büyük görevler düşmektedir. Bizler biliyoruz ki “Bir milleti hür, bağımsız, şanlı, yüksek bir toplum olarak yaşatan da, köleliğe, yoksulluğa düşüren de eğitimdir. Eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu şekilde olur. Kızıltepe ve Çevresi Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği’ni yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı tekrar tebrik ediyor; her zaman kendilerine desteğimin süreceğini belirtmek istiyorum.”
www.habermardin.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum