18 Şubat 2009

Hakkâri Üniversitesi Rektöründen Vali Duruer’e Nezaket Ziyareti

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/hakkarirektor.gif
Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Belenli Mardin Valisi Hasan Duruer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Bölge üniversitelerini gezerek mülki idareciler ve eğitimci yetkililerle görüşüp, çeşitli incelemelerde bulunan Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Belenli bu ziyaretler kapsamında Mardin Valisi Hasan Duruer’e de nezaket ziyaretinde bulundu.

Mardin ilinin tarihi güzellikleri ve gelişmeye müsait yapısının kendisini hayran bıraktığını ifade eden Rektör Belenli, yaptığı gezi ve incelemeler esnasında kendisini çok etkileyen illerden birinin Mardin olduğunu belirtti.

Vali Hasan Duruer de, kendisini ziyaret eden Rektör Belenli’ye teşekkür ederek, “Yeni kurulmakta olan üniversitelerimizin donanımlı eğitimcilere ihtiyacı var. Sizler bulunduğunuz illerde hem eğitim çıtasını yükseltecek, hem de bulunduğunuz illerin kültürel, sosyal ve ekonomik yapısının gelişmesine vesile olacaksınız.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum