11 Şubat 2009

Milletvekili Yüksel: Başımız Dik, Yüzümüz Ak

AK Parti Mardin Milletvekili Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Cüneyt Yüksel, İstanbul`un Fatih İlçesi`nde Mardinli hemşerileri, Fatih Belediye Başkanı ve İlçe Teşkilatı ile buluştu. Cüneyt yüksel İstanbul’un Fatih ilçesi’nde Mardinlilerle buluştu
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifecuneyt.jpg
. Fatih belediye başkanı Mustafa demir’in de katıldığı toplantıya parti teşkilatı ve fatihliler de katıldı.

İstanbul’un ilk büyük camisinin çevresinde oluşan ve şehri fetheden sultanın lakabını taşıyan Fatih’te Mardinli hemşerileriyle beraber olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Yüksel; dış politikada, Mardin ve yaklaşmakta olan Yerel Seçimlerle ilgili önemli mesajlar verdi.

Dış Politika’da son zamanlarda çok önemli gelişmeler olduğundan bahseden Yüksel; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte katıldığı G–20 zirvesi, Brüksel ziyareti sonrasında TBMM’yi temsilen ABD’deki temasları hakkında bilgiler verdi.

Yüksel konuşmasında şunları söyledi:

Bizler Ak Parti olarak, Ak Partililer olarak nasıl yurdumun dört bir yanında başımız dik, yüzümüz ak, alnımız açık, göğsümüz dik yürüyorsak; dış politikamızda attığımız adımlarla, barışın hüküm sürdüğü bir dünya için gösterdiğimiz çabalarla onurlu ve dik duruşumuzu sergilemekteyiz.

Bunun en güzel örneğini geçtiğimiz hafta Başbakanımızın Davos’ta tüm dünyaya verdiği mesajla gördük. Gazze’de yaşanan insanlık trajedisine bütün dünyanın dikkatini çektik.

Türkiye artık kabuğunda yaşayan, sadece kendi dünyasında sıkışıp kalmış bir ülke değildir; Türkiye artık at gözlüklerini çıkarmış ve dünyanın etkin bir ülkesi olma yolunda ilerleyen ekonomisiyle, dış politikasıyla, birliğiyle, beraberliğiyle tüm dünyaya örnek bir ülkedir.

Bunu katıldığımız her ortamda attığımız pro aktif adımlarla göstermekteyiz.

Çabalarımız ve çalışma azmimiz, milletimize en iyi hizmeti getirmek adına, Türkiye’yi küresel dünyanın en etkin üyesi yapabilme adına her geçen gün giderek artmaktadır.

Gerek ekonomi alanında, gerek dış politikada gerekse önümüzdeki yerel seçimler için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir.

Bütün kalbimle inanıyorum ki tecelli edecek millet iradesiyle bir kez daha ülkemize yeni bir bahar gelecek ve Türkiye’de henüz Ak Belediyecilik anlayışıyla tanışmamış olan vatandaşlarımız da bizimle kucaklaşacak.

Çünkü o vatandaşlarımız da Belediyecilik nasıl yapılır, Ak Parti’nin Belediyecilik anlayışı nasıldır görüyorlar. Belediyeciliğin Ak Parti'nin işi olduğunu anlıyorlar.

Hedefimiz tüm Türkiye’de; tarihin en büyük kalkınma hamlesini gerçekleştirmektir.

Bakınız Mardinle ilgili olarak yakından ilgilendiğim bir proje olan Beyazsu’yun açılışını 17 ildeki 13 baraj, 4 sulama ve 3 içme suyu tesisi ile birlikte geçtiğimiz ay içerisinde Sayın Başbakanımızla İzmir’de beraber yaptık.

Mardin Merkezin yüzyıllık içme suyu problemine çözüm bulacak bu projeyle beraber sadece Mardin’de değil Afyonkarahisar’da, Antalya’da, Ordu’da, Muş’ta, Manisa’da, Van’da, Kars’ta, Ağrı’da, Gümüşhane’de, Çorum’da, Bursa’da, Çanakkale’de, Sinop’ta, Hatay’da, Bingöl’de ve Kocaeli’de 20 büyük tesisin açılışını gerçekleştirdik.

Partimizin anlayışı gereği millete hizmet edenle devam etmek bizim hep asıl hedefimiz oldu. Zaten bu anlayışla çalışmış olan belediyelerimizle devam etmek de işin bir parçası olacaktır.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum