17 Şubat 2009

Nusaybinli hemşerimiz Artuklu'da Daire başk. atandı

Nusaybinli hemşerimiz İnşaat mühendisi Fahrettin Çiçek, Mardin Artuklu üniversitesi Yapı işleri ve teknik daire başkanlığına atandı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifenusaybinli.jpg
Arif Altunkaynak - Nusaybin
Nusaybinli hemşerimiz İnşaat mühendisi Fahrettin Çiçek, Mardin Artuklu üniversitesi Yapı işleri ve teknik daire başkanlığına atandı. Şırnak Bayındırlık ve iskân Müdürlüğünde Proje Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Çiçek, Artuklu üniversitesinin açılmasıyla Yapı işleri ve teknik daire başkanlığına atandı. Mardin’e gelen Çiçek, yeni görevine başladı.
1997 yılında Bayındırlık ve iskân bakanlığına bağlı Şırnak müdürlüğünde göreve başlayan hemşerimiz Çiçek, 1997 – 2008 yılları arasında birçok sağlık, spor, termal, eğitim tesis ve binaları, idari binalar, sosyal konut ve afet konutları ile kültür yapıları ve projelerinde görev aldı.

Fahrettin ÇİÇEK
İnşaat Mühendisi
Mardin Artuklu Üniversitesi Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanı
16.06.1975 yılında Mardin’in Nusaybin ilçesine bağlı Bahçebaşı köyünde doğdu.Lise öğrenimini 1993 yılında Nusaybin lisesinde tamamladıktan sonra Harran Üniversitesi Mühendislik fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1997 yılında mezun olmuştur. İlk görevine 1997 yılında Bayındırlık ve İskan Bakanlığına bağlı Şırnak Bayındırlık ve iskan Müdürlüğünde Kontrol Mühendisi olarak göreve başlamıştır. Bu kurumda sırasıyla yapım şube müdürlüğü ve Proje Şube Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 28.01.2009 tarihinde Mardin Artuklu Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı olarak atanmıştır.
Yabancı Diller : İngilizce (iyi ) Almanca (orta)
Katıldığı Kurslar ve Seminerler:
2000 – 2001 Bayındırlık Ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Statik Proje Hazırlama Kursu
2006 - Birleşmiş Milletler UNDP Tarafından Düzenlenen Zarar Tespit Komisyon Çalışmaları ile ilgili Seminer
2008 - İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Betonarme binaların deprem yönetmeliğine göre projelendirilmesi ve deprem perdelerinin tasarımı semineri.
(Pamukkale Üniversitesi –Yapı ABD– Prf. Dr. Adnan KUYUCULAR)
TMMOB İnşat Mühendisleri Odası üyesidir.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum