13 Mart 2009

Demir, Yüceli Beldesi'nde ziyarette bulundu

Yerel seçimler öncesi seçim bölgesi olan Mardin’e gelerek seçime girecek partilerin seçim bürolarını gezen Ak Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, CHP, DTP ve MHP adayları ile bir araya geldikten sonra bugünde programındaki ziyaretleri sürdürdü.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeyuc.jpg
AK Parti Kızıltepe Belediye Başkan adayı Cemil Aydoğan il Encümen üyesi adayları Bülent Çeçen ve Hasan Kılıç ve kalabalık bir partili grrubu ile birlikte ilçeye bağlı Yüceli Beldesine giden Milletvekili Mehmet Halit Demir, Yüceli Belde Belediyesini ziyaret ederek DP’li başkan Ali Gökçen’i ziyaret etti. Belde sorunlarıyla ilgili bilgi alışverişinde bulunan Milletvekili Demir, “Yüceli beldemiz bu yörenin ve Gurs vadisinin en güzel yerlerinden biri. Belde belediye başkanı çok eski bir dostumuz. Hem kendisini ziyaret ettik, hem de yaklaşan yerel seçimlerin belde halkını huzur ve mutluluğu getirmesi temennisinde bulunduk”dedi.
http://www.memlekethaber.com/foto295_185//2009/3/121732yucel.JPG
AK Parti Yüceli Belediye Başkan adayı Mesut Örnek’in beldedeki seçim bürosunu gelişi sırasında partililerin alkışlarıyla karşılanan Milletvekili Halit Demir, Başkan adayı Mesut Örnek’e yapılacak yerel seçimler için başarılar diledi. Milletvekili Halit Demir ve beraberindekilere seçildiği taktirde yapacağı projeleri anlatan başkan adayı Mesut Örnek, kazandığı taktirde sadece Yüceli Beldesinin belediye başkanı olmakla kalmayacağını, Gurs vadisinde bulunan 12 köyüne de hizmet edeceğini; ‘Gursun efendisi değil hizmetkarı olacağını vurguladı.
Projelerinde bazılarını anlatan Aday Örnek, “Her evin altında atıl durumda bulunan mağaralar, mantar üretim alanı olarak değerlendirilecek. Bu çalışma GAP idaresi ile İlçe Tarım Müdürlüğü koordinasyonu ile gerçekleştirilecek. Belde içi bütün yollar parke taşları ile döşenecek, çöpler düzenli toplanacak. Üniversiteyi kazanan gençlerimize burs verilecek. Lise binası yapılanana kadar Kızıltepe’ye giden öğrenciler belediye otobüsünden ücretsiz yararlanabilecek. Yüceli İÖ Okulu binasının 24 derslik ve spor kompleksinin olması için gerekli çalışmalara başlanacak ve en önemlisi de İsveç’te görüşerek iyi bir diyalog geliştirdiğimiz mevcut bir belediyeyi kardeş beledi ilan edip karşılıklı olarak kültürel ve okonomik işbirliği ve iletişim içinde olacağız” dedi.
AK Parti Yüceli Belde başkanı Derviş Örnek, Milletvekili M. Halit Demir ve beraberindekilerin onuruna öğle yemeği verdi.
İsmail AYDOĞAN
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum