29 Mart 2009

Projelerini Dev Ekranda Halka Tanıttı!

Enver Ete ve ekibinin gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler, Yenişehir semtinde kurulan dev ekranlarda halka tanıtıldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifeeee4.jpg
Enver Ete ve ekibinin gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler, Yenişehir semtinde kurulan dev ekranlarda halka tanıtıldı.

Sinevizyon gösterisinden önce bir konuşma yapan Enver Ete, öncelikle Mardin için düşündükleri projeleri taslağa döken, dergi haline getiren ve halka dağıtımını sağlayan ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Enver Ete, Mardin’in ilk kez görsel anlamda projelendirildiğini, daha önce ve şimdiki mevcut belediye başkanlığına talip hiçbir partinin bu kadar kapsamlı çalışmadığını söyledi. Kendilerinin, belediyeciliğe gösterdikleri saygının gereği olarak Mardin’in hizmet anlamında eksiklerini teşhis edip, bunların çözümünde ne kadar samimi olduklarının bir göstergesi olarak algılanması gerektiğini söyledi.

Taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini, mevcut belediye başkan adaylarının da kuru sözlerle vaatte bulunmaktan başka hiçbir şey yapmadıklarını sözlerine ekleyen Ete, “Belediye yönetimine geldikleri andan itibaren projelendirdiğimiz bütün çalışmaları yapmak için start vereceğiz.”dedi.

Enver Ete; kendisini dinleyen kalabalığa teşekkür ettikten sonra projelerin üç boyutlu görüntüleri müzikler eşliğinde dev ekrana yansıtıldı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum