16 Mart 2009

Rapidshare'de İstediğiniz Dosyayı Bulun

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/643420080708123105654.gif
Dosya paylaşım siteleri için Google gibi bir arama motoru olmadığından mı şikayetçisiniz? Biz tam 18 tane Rapidshare arama motoru bir arada.

Temelinde veritabanından ziyade bir "dosya paylaşım sitesi" mantığı yattığı için, herhangi bir arama motoru içermeyen Rapidshare'de ihtiyacınız olan dosyayı bulmak bazen külfetli bir iş olabilir. Gerek ihtiyacınız olan ve hiçbir yerde bulamadığınız bir donanım sürücüsünü, gerekse diğer dosyaların Rapidshare ağında olup olmadığını belirlemek için kullanabileceğiniz çeşitli arama motorları bulunuyor.

Aradığınızı Bulun

Rapidshare için geliştirilen bu üçüncü şahıs arama motorlarının kimilerinde doğrudan Rapidshare linkleri, kimilerinde de bu linklerin bulunduğu web sayfaları görüntülenebiliyor. Dünyanın en büyük dosya paylaşım sitesinde aradığınız her türlü içerik için nokta atışı yapmanızı sağlayacak arama motorlarını bu sayfalarda bir araya getirdik. Her ihtimale karşı bir yer imleri dizini açıp, hepsini eklemenizde fayda var.
http://static.shiftdelete.net/img/article/shareminer1237177362.jpg
http://www.shareminer.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum