21 Mart 2009

YAŞLILAR UNUTULMADI

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1303_maxi.JPG
VALİ DURUER YAŞLILARA HEDİYELERİNİ VERİRKEN EL ÖPTÜ

Mardin’de Rıdo kebap salonunda, Huzurevi Yaptırma, Yaşatma ve Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Faika Hamidi ve dernek üyeleri 60 yaşlıya yemek verdi. Yemeğe Vali Hasan Duruer ve Mardin AK Parti Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey katıldı.

Dernek Başkanı Faika Hamidi, yıl içinde 30 yaşlıya nakit ve gıda yardımı yaptıklarını belirterek, yaşlılar haftasında yaşlılarla bir arada yemek yiyerek, onları unutmadıklarını hatırlatmak istediklerini söyledi. Dernek üyelerinin katkıları yaşlılara yılda ikişer kez para yardımı yaptıklarını, bazı yaşlılara ev ihtiyacı olan beyaz eşya aldıklarını söyleyen Hamidi “Yaşlılar haftasında yaşlılarımızın yanında olmak istedik.

Hamidi “İmkânlarımız ölçüsünde maddi durumu iyi olmayan yaşlılarımıza desteğimizi sürdüreceğiz” dedi

Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, yaşlılar haftası nedeniyle verilen yemeğe katıldı. Yaşlılarla tek tek ilgilenen Şahkulubey, yaşlılara çiçek verdi

VALİ YAŞLILARIN ELİNİ ÖPTÜ..

Yaşlılara verilen yemeğe katılan Vali Hasan Duruer, yaşlıların sorunlarını dinledi. Yaşlılarla birlikte yemek yiyen Duruer yaşlılara çeşitli hediyeler aldı. Yaşlılara hediyelerini veren Vali Duruer, maydanoz, roka ve nane satarak geçimini sağlayan 75 Abdülmecit Mangan ve 70 Yaşındaki Şemse Aksoy’a hediyelerini verirken ellerini öptü. Vali Duruer “Türk toplumunu ayakta tutan gelenek ve göreneklerine olan bağlılığıdır. Bunda yaşlılarımızın rolü büyüktür. Çünkü onlar geçmiş ile gelecek arasında köprü kuran,kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.Yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, yaşamlarını rahat bir şekilde sürdürmelerini sağlamak,bizlerin ve gençlerin öncelikli görevleri arasında olmalıdır” dedi.
Hab.Mehmet Çelik
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum