29 Nisan 2009

Diyarbakir'daki Midyatlilar Midyati gezdi

Diyarbakır Midyatlılar Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Çevre ve Kültür Derneği (DİMYAD) Başkanı Zeynep Şükran Canoruç, dernek üyeleriyle birlikte Mardin'in Midyat ilçesine bir gezi düzenledi.
http://resimler.haberler.com/haber/454/diyarbakir-daki-midyatlilar-midyat-a-gezi_o.jpg
Dernek üyelerini, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Baysal ve eşi Müzeyyen Baysal karşıladı. Baysal çifti misafirlilerle yakından ilgilendi.

Dernek Başkanı Canoruç, 40 kişilik gurup ile Mardin, Midyat, Mor Gabriel Manastırı (Deyrul Umur) ve Hasankeyf'te bulunan tarihi ve turistik mekânları gezeceklerini belirtti.

Canoruç, amaçlarının Mardin ve çevresindeki kültürünü ve tarihi zenginliğini Diyarbakırlı hemşerileriyle paylaşmak olduğunu ifade etti.

Aslen Midyatlı olan Canoruç, Diyarbakır'da sürdürdüğü avukatlık görevinin yanı sıra Midyatlılar adına kurdukları derneğin başkanlığını yürütüyor.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum