1 Nisan 2009

Lise Öğrencisinin büyük başarısı

Mardinli lise öğrencisi Mehmet Beşir Parlakoğlu, hazırladığı web sitesi ile Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada finale kalmaya hak kazandı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifebesirr.jpg
Mardinli lise öğrencisi Mehmet Beşir Parlakoğlu, hazırladığı web sitesi ile Türkiye genelinde düzenlenen yarışmada finale kalmaya hak kazandı.

Fatih Koleji tarafından Türkiye genelinde düzenlediği 5.e-dream Animasyon, Web Tasarım , Afiş Tasarım ve Programlama Yarışması finalistleri belli oldu.
9 Martta başvuruları tamamlanan yarışmaya bu yıl 1853 proje başvurdu. 125 proje 4 Nisan’da İstanbul Fatih Koleji Kampusünde yapılacak olan finalde yarışmaya hak kazandı. Mardin Endüstri Meslek Lisesinden iki Proje Finale Kalmayı Başardı Bunlardan Biri Mehmet Beşir Parlakoğlu'nun Yapmış Oldugu Mardin Guide Diğeri ise Ömer Bulut Tarafından Hazırlanan Ülkemi Tanıyorum 4 nisanda sunulması bekleniyor..Geçen Sene Mehmet Beşir Parlakoğlu Mardin’den, Mardin Şehrim Projesi İle Finale Kalmış ve Bronz Madalya Almıştı.
Ulusal düzeyde gerçekleşen yarışma ; İköğretim öğrencileri için Web Sayfası, Animasyon, Afiş Tasarımı, Liseler için programlama , web sayfası tasarımı , Animasyon Tasarımı ve Afiş Tasarımı olmak üzere yedi kategoride gerçekleşiyor. e-dream animasyon, web tasarım, afiş & programlama yarışması, gençlere hayallerindeki geleceği bugünden şekillendirme fırsatı veriyor.
Hazırladığı proje ile finale kalan Parlakoğlu, aynı zamanda AK Parti'den belediye başkanlığını kazanan Beşir Ayanoğlu'nun web sitesi olan www.besir.org sitesinin de web tasarımını yapmıştı.

Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum