28 Nisan 2009

MARDİNSPOR BU HAFTAYI DA PUANLA KAPATTI

http://www.habermardin.com/haber_uploads/1465_maxi.jpg
TFF 2.Lig 5 Grubta mücadele eden Mardinspor karşılaştığı Adıyaman sporla berabere kalarak bu haftayı da puanla kapattı. Son 11 maçında yenilmeyen Mardinspor 1 puanın sevinciyle Mardin`e döndü

Mardinspor TFF 2.lig 5 Grubunda Adıyamanspor ile deplasmanda karşılaştı. Karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Barış Mekik - Burak Özcan - Abdurrahman Duman hakem üçlüsü yönetti Klasmanların başlaması ile birlikte en iyi performansı gösteren puan toplayan Mardinspor, Adıyamanspor`a karsı deplasmanda olmasına rağmen atak oynayan gol kovalayan oldu. Mardinspor, ligde sürpriz sonuçların alınmasına rağmen son 3 haftaya girilirken sıralamada yeri değişmedi.42 puanla 4.sırada bulunan Mardinspor alt sıralardan kurtulmak için 1 galibiyete daha ihtiyacı var.

Son 3 maçından 2 sini deplasmanda oynayacak olan Mardinspor bu maçlardan mutlaka birini kazanarak 3 puan kazanması gerekir.

Maçın başlamasıyla birlikte Adıyamanspor kalesinde etkili olmaya başlayan Mardinspor maçın 6. dakikasında İbrahim’le çok iyi pozisyona girdi, altı pasın içerisinde kaleci Serkan’la karşı karşıya kalan İbrahim iyi vurdu ancak kalesini çok iyi koruyan Serkan takımı adına yüzde yüzlük bir gol pozisyonunu önledi.

Maçta dengeyi sağlayan Adıyamanspor rakip kaleyi yoklamaya başladı ve maçın 12. dakikasında Suat’ın sol taraftan içeriye yaptığı ortaya Recep çok iyi müdahale ederek Mardinspor’u gol yemekten kurtardı. 16. dakikada Ersin ceza sahası dışından çok sert vurdu top defanstan geri döndü Sağdan yapılan ortaya uçarak kafa vurmaya çalışan Ediz vücuduyla topu kaleye gönderdi ancak maçın orta hakemi Barış Mekik, elle oynama gerekçesiyle golü iptal etti ve Edize’de kendisini yanılttığı için sarı kart verdi. Maçın 41. dakikasında rakip ceza sahası içerisine girerken Ferdi düşünce hakem kendisini yanıltmaya yönelik bir hareket olarak değerlendirdi ve penaltı bekleyen Ferdi’ye hakem sarı kart verdi. İlk yarıda her iki takımda gol atamayınca ilk yarı 0-0 bitti.

Maçın ikinci yarısının 48. dakikasında sağ taraftan yapılan ortaya Mardinsporlu Enis dokunamadı ve Adıyamanspor kalesinde önemli bir pozisyonu kaçırdı. Olaylara tepki veren Adıyamanspor Teknik Direktörü Bahattin Güneş, maçın orta hakemi tarafından yedek kulübesinden tribüne gönderildi. Maçın sonlarına doğru bütün riskleri göz önüne alan Adıyaman spor bütün hatlarıyla yüklenirken Mardinspor’un yakaladığı ani atak Adıyaman spor kalesinde tehlikeli oldu ve ceza sahası içerisinde topla buluşan İbrahim sert vurdu ancak Serkan yine başarılı bir şekilde topu çelerek kornere gönderdi ve belki de takımını yenilgiden kurtardı. Maçta başka gol olmayınca maç başladığı gibi 0–0 bitti.

ADIYAMANSPOR: 0 MARDİNSPOR: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Barış Mekik x, Burak Özcan x, Abdurrahman Duman x
Adıyamanspor: Serkan xx, Ersin x, Barış x, Alper x, Mustafa xx, Yusuf x (Dk. 59 Samet x), Tuncay x (Dk. 85 Samet Taş ?), Fuat xx, Suat xxx, Ferdi xx (Dk. 71 Hüseyin x), Kenan xx
Mardinspor: Emin x, İlhan x, Recep xx, İbrahim Demir xx (Dk. 79 Fırat x), Abdullah xx, Emre x, Erkan x, Önal x (Dk. 62 Bahadır x), Oktay x, İbrahim x, Ediz xx (Dk. 87 Ümit ?)
Sarı kartlar: Dk. 42 Ferdi, Dk. 59 Fuat, Dk. 66 Suat, Dk. 70 Kenan (Adıyamanspor), Dk. 39 Ediz, Dk. 59 Emre, Dk. 83 Abdullah
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum