29 Nisan 2009

Nusaybin'den Ispanya'ya gittiler

Nusaybin ilçesinde Misak-ı Milli İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri, AB ulusal ajans projeleri kapsamında İspanya'ya gitti.

Ulusal Ajans AB Gençlik Programları kapsamından proje hazırlayan Nusaybin Misak-ı Milli İlköğretim Okulu, AB projeleri çerçevesince Mardin'de ilköğretim okulları arasında projesi kabul edilen tek okul oldu.

İspanya'nın Malaga kentine bağlı Tarifa kasabasına 8 günlük temaslarda bulunacak olan Okul Müdürü Abdussamed Tayfur, öğretmenler Ramazan Turgut, Murat Ayaz ile öğrenciler Osman Veysel Zengin ve Tarık Ceylan proje kapsamında Türk kültürünü tanıtacak.

'The Secret Keys of our region' (Bölgemizin gizli anahtarları) adlı projesi kabul gören Misak - ı Milli İlköğretim Okulu Müdürü Tayfur, İspanya, Romanya, Çek Cumhuriyeti ve Polonya'daki bazı okullarla ortak proje çalışmaları yaptıklarını bildirdi.

Mardin bölgesinde AB projesi kabul edilen tek okul olduklarını ifade eden Tayfur, "İspanya'da ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız." dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum