27 Nisan 2009

Sivil Toplum Örgütlerinden Belediye Başkanına Ziyaret

Yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Beşir Ayanoğlu’na sivil toplum örgütlerinden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesirac.jpg
Yerel seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkanı seçilen Beşir Ayanoğlu’na sivil toplum örgütlerinden hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

İlimizde bir süre önce kurulan Mardin Gelişim ve Değişim Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’ nu makamında ziyaret etti.

Başkan Pamukçu’yu ziyaret esnasında Mardin Gelişim ve Değişim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sıraç Ballı yaptığı açıklamada, “Bizler ‘Mardin Gelişim ve Değişim Derneği’ olarak Mardin’de sosyal, ekonomik ve kültürel kalkınmayı amaçladık. Mardin’in Kültürel ve Sosyal anlamda ihtiyaç duyduğu alanlara önem verip halkımızı hem sosyal anlamda hem de kültürel anlamda organizasyonlara kavuşturabiliriz. “Tiyatro, Konser, Panel, Sinema, Yeşil Mardin’i düşünüyorum Projesi, Ağaç dikme kampanyaları”…hedeflerimizden bazıları… Bütün bu çalışmaları düşlerken Valilik, Belediye Başkanlığı, Tüm Sivil Toplum Kuruluşları ve Derneklerle hep birlikte el ele verip, Mardin’i Geliştirmek, Mardin’i Değiştirme, Mardin’i kalkındırma ve en önemlisi “Dünya’yı Mardinleştirmek” istiyoruz.”dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu ise belediye olarak alacakları bütün kararlarda sivil toplum kuruluşlarının düşünce ve fikirlerine önem vereceklerini ve STK’lara olan desteklerinin de devam edeceğini söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum