30 Mayıs 2009

Baykal'dan Altındağ'a hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, 29 Mart yerel seçimlerde belediye başkanlığını kazanan ve bölgenin CHP'li tek belediye başkanı olan Ömerli Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ'ı ziyaret etti.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/206/chp-lideri-deniz-baykal-omerli-belediye-baskani_o.jpg
Güneydoğu gezisi kapsamında Ömerli'ye gelen Baykal, belediye sarayı önünde 'Kalenize Hoşgeldiniz Sayın Baykal' pankartıyla karşılandı. CHP lideri, daha sonra Belediye Başkanı Yılmaz Altındağ'ın evinde yemeğe geçti.

Çarşıda vatandaşların sevgi gösterisiyle karşılanan Baykal, esnaflarla tek tek tokalaştı. Bu sırada bazı vatandaşlar "Başbakan Baykal", "Ömerli sizinle gurur duyuyor" tezahüratlarında bulundu. Bazı Ömerlili bayanlar damlarda Baykal'a el sallayıp zılgıt çekti.

Şeyh Ramazan tarafından yapılan yemek duasının ardından yemeğe başlandı. Bu sırada bir vatandaş Ömerli'ye bir meyve suyu fabrikası yapılmasını istedi. Bu sırada Baykal, başını sallayıp "Anladım, anladım" dedi.

Yemeğin ardından CHP lideri ve beraberindeki heyet, Mardin'den SHOW TV'de Canlı olarak yayılanacak olan Siyaset Programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.
K.Ü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum