24 Mayıs 2009

İstanbul Sanayi Odası’ndan Vali Duruer’e Nezaket Ziyareti…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/istsanayi.gif
Türkiye’deki illeri aylık olarak ziyaret kapsamına alan İstanbul Sanayi Ticaret Odası Başkanı Cemal Tanıl Küçük ve beraberindeki heyet Mardin Valisi Hasan Duruer’i makamında ziyaret etti.

Mardin’de bir dizi temaslarda bulunan heyet Mardin sanayisinin genel durumunu yerinde görmek ve sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak amacıyla ziyaretlerini gerçekleştirirken, bu çerçevede Mardin Valisi Hasan Duruer’le de fikir alışverişinde bulundular.

Mardin Valisi Hasan Duruer kendisine nezaket ziyaretinde bulunan heyete teşekkür ederek, Mardin sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgi verdi. Mardin’in tarımda gerekli yatırımların tamamlanmasıyla önemli mesafeler kat edeceğini dile getiren Vali Duruer, “ Sulama çalışmalarının tamamlanması ve GAP gibi önemli projelerin hayat bulmasının yanı sıra , Turizm alanında yaptığımız çalışmalar, kültürel etkinlikler ve bölge için hayati önem arz eden eğitim faaliyetleri sayesinde inanıyorum ki, Mardin hak ettiği yere gelecek ve önemli bir şehir hüviyetini alacaktır.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum