21 Mayıs 2009

İzleyin, 30 Dolar cebinizde kalsın!

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/655720080818124021972.jpg
Virüslerden korunmak için yasal olmayan programları kullanıyorsanız veya para veremem diye güvenliğinizi hiçe sayıyorsanız, bu videoyu izleyin.

Tüm dünyada en çok indirilen yazılımlar arasında olmasının yanı sıra diğer antivirüs yazılımlarını da sollayan Avira Antivir,hem ücretsiz hem de sisteminizi çok yormadan güçlü bir şekilde çalışıyor.

Para Veremiyorum Diye Üzülmeyin

Antivirüs yazılımını kaçak olarak kullanarak suç işliyorsanız veya bütçe ayıramadığınız için bilgisayarınızı virüslere karşı savunmasız bırakıyorsanız bu yazılımı mutlaka denemelisiniz.

AntiVir'in son sürümünü
indirmek için buraya tıklayın.


İzleyin Öğrenin

Avira AntiVir'in kurulumundan kullanımına kadar bilmeniz gereken her şeyi eğitim videosunda anlattık. Tek yapmanız gereken şey; arkanıza yaslanmak ve videoyu izlemek.

http://static.shiftdelete.net/img/article/antivir1242738517.jpg
Eğitim videosunu izlemek için buraya tıklayın.

Güvenlik için Her Şey Bu Kadar mı?

Avira Antivir, sadece virüslerden sizi koruyan bir yazılımdır. Bunun dışında, casus yazılımlardan tutun da Firewall uygulamalarına kadar birçok önemli ihtiyacınızı karşılamak için ücretli bir güvenlik paketi almanızda fayda var. Bu seçenek, AntiVir'de olduğu gibi, diğer yazılımlarda da mevcuttur.

http://shiftdelete.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum