25 Mayıs 2009

Sürgücülüler, UZAY'a Çıkar mı?

http://surgucum.googlepages.com/NASAdaSurguculuwww.surgucum.com1.jpg
2006 yılında TALAT KILINÇ adlı ziyaretçimiz sitemizin ziyaretçi defterine aşağıdaki mesajı bırakır. Bu mesajı okuyan Amerikadaki bir başka Sürgücülü ziyaretçimiz ise geleneksel kıyafetleriyle NASA da çektiği aşağıdaki resimleri bize gönderir. Amerikadan resimleri bize gönderen Dılıvan PERWER adlı ziyaretçimiz, resimleriyle bize vermek istediği mesaj, Sürgücülülerin UZAYA çıkmasının hiç de imkansız yada alaya alınacak bir durum olmadığını, ileride bunun mutlaka gerçekleşebileceğini ima ediyor. Eğer biz gidemezsek çocuklarımız veya torunlarımız bunu mutlaka gerçekleştirecektir. Yeterki Sürgücü ve çevre köylerinde okumayan kimse kalmasın. Yeterki bölgemizde üniversite bitirenlerin oranını % 5 lerden % 90 lara çıkaralım. O zaman daha ne duruyoruz, HAYDİ EĞİTİM SEFERBERLİĞİNE.

İŞTE O MESAJ VE O RESİMLER

12/9/2006 TALAT KILINÇ /KIZILTEPE
Selam. Sürgücü beldesini internet ortamında görünce çok şaşırdım. Bazen birileri 'ileride Sürgücülüler NASA'ya rakip çıkar ve onlardan önce UZAY'ı keşfederler' diye gırgır geçerlerdi. Şimdi bu durumu görünce utanır ve yüzleri kızarır.... ÖZ SÜRGÜCÜLÜ.

http://surgucum.googlepages.com/NASAdaSurguculuwww.surgucum.com1.jpg
http://surgucum.googlepages.com/NASAdaSurguculuwww.surgucum.com2.jpg

Dılovan PERWER, İSTANBULDAhttp://lh4.ggpht.com/_KCCWUU1qp-4/Sjugm-8Bs3I/AAAAAAAACsY/sn4oHcOcB5I/s512/IMG_2013.JPG

Dılovan PERWER, 28 Mayıs 2009 da 15 günlük tatil için memleketi Mardin ve Diyarbakır'a gitmek üzere Amerika'dan İstanbul'a geldi. Onu İstanbul Atatürk Havalimanında ben karşıladım. İstanbul'a oğlu Hüseyin ile beraber gelmişti. Beraber Aksaray, Laleli, Beyazıt, Çemberlitaş ve Sultanahmeti gezdik. Gezimizde başta Sultanahmet camisi ve Ayasofya müzesi olmak üzere tarihi yerleri gezdik. Dılovan PERWER 17 Haziran 2009 da ikamet yeri olan Amerika Birleşik devletlerine uçtu...
Bu gezimizde çektiğim resimleri aşağıdaki Foto Albümünde yayınlıyorum. Dılovan PERWER ve ailesine İstanbuldan selamlarımı gönderiyorum.

Dılovan PERWER'in İstanbul Foto Albümü...

.
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum