21 Haziran 2009

Babasının Hamallık Yaparak Biriktiği Parayı Arkadaşlarına Dağıttı

Nusaybin ilçesinde 8 yaşındaki bir çocuk, babasının hamallık yaparak biriktiği 8 bin lirayı çalıp arkadaşlarıyla paylaştı.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/642/babasinin-hamallik-yaparak-biriktigi-parayi-1698642_o.jpg
Baba, oğlu ve 5 arkadaşından şikâyetçi olarak Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

Alınan bilgilere göre, B.E. babasının parayı sakladığı yeri öğrenerek durumu 12 yaşındaki arkadaşı A.A.'ya ve diğer arkadaşlarına da anlattı. B.E., zaman zaman yerini öğrendiği paradan bir miktar alarak arkadaşlarına dağıttı. Daha sonra, 400 liraya kiraladıkları bir arabayla Beyaz Su bölgesine giderek eğlendi. Bir süre sonra paranın azaldığını fark eden baba A.E., oğlunu sıkıştırdı. B.E.'nin arkadaşı A.A.'nın isteği doğrultusunda paraları aldığını itiraf etmesi üzerine baba A.E., oğlundan ve 5 arkadaşından şikayetçi oldu.

Baba A.E.'nin şikâyetini değerlendiren Emniyet Müdürlüğü, parayı çaldığı iddia edilen B.E.'yi gözaltına aldı.

B.E.'nin, parayı arkadaşlarına dağıttığını söylemesi üzerine yaşları 10 ila 14 arasında değişen 5 çocuk daha gözaltına alındı. İfadeleri alınan çocuklar, ailelerine teslim edildi. Mahalle sakinleri, paranın temin edilerek ailenin mağduriyetini gidereceğini belirtince aile şikâyetinden vazgeçti.

Yaklaşık 20 yıldan bu yana hamallık yaptığını ve varının yoğunun o para olduğunu ifade eden A.E., olayın şokunu yaşadığını söyledi. Tek gözlü evde yaşadıklarını hatırlatan baba E., parayı elbise askısının altında sakladığını anlattı.

Anne M.E. ise "Benim çocuklarım hayatta öyle bir şey yapmaz. O parayı arkadaşlarının tehdidi ile almış. Ben ve kızım pancar toplamaya gidiyoruz. O para da bizim 20 yılık birikintimizdi." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum