28 Haziran 2009

BİM MARKETLER ZİNCİRİ AÇILDI

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C5419487215606817.JPG
Mardin’in Midyat ilçesinde “Toptan Fiyatına Perakende” Birleşik Mağazalar zinciri olan BİM Market 2480’inci mağazasını Midyat’ta açtı.

Kaymakam Mustafa Yılmaz, yaptığı açılış konuşmasında, Midyat’ta olmaması büyük bir eksiklik olduğunu belirterek, “Midyat halkı adına bu güzel mağazayı kazandırdıkları için yetkililere teşekkür ederim. Midyat’ta güzel işler yapacaklarına inanıyorum. Her geçen gün Midyat’ta buna benzer işyerlerinin açılması bizleri gururlandırıyor. Son birkaç yıldır Midyat’ta ekonomisinin gelişmesi ile her geçen gün yeni yeni iş alanların açılması Midyat’ın geliştiğini gösteriyor.” Deni. BİM yetkililerine hayırlı olması ve bol kazançlar elde etmesi dileğinde bulunarak mağazanın açılışını hep birlikte gerçekleştirdi.

Kaymakam Yılmaz daha sonra yeni açılan işyerini gezerek yetkililerden ve personelden çeşitli bilgiler aldı.

BİM Pazarlama Müdürü Recep Yıldırım, 600 ürün ile hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını belirterek kendi mağazamızda kendi ürünlerimizi Midyat lı vatandaşlarımızın ayağına getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

Midyat’ta yeni açılan BİM marketin açılışına Kaymakam Mustafa Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Atasal, Belediye Başkan yardımcısı Metin Kutlu, Emniyet Müdürü Özer Tanrıverdi, sanayici ve iş adamları ile vatandaşlar katıldı.
BİM Midyat şubesi 350 metrekare alan üzerinde 5 personel ile hizmete girdi. Markette 600 kalem çeşit bulunuyor. Kendi markası ve ürettiği ürünleri pazarlayan BİM ekonomik anlamda müşterisine kendi ürünlerini pazarlıyor.
SELAHATTİN EROL
www.habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum