4 Haziran 2009

Diyarbakırspor'da kongre kararı

http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/212220090426063716670.jpg
1. Lig'i ikinci sırada tamamlayarak, Süper Lig'e yükselen Diyarbakırspor'da, yönetimin hafta sonuna kadar olağanüstü kongre karar alacağı bildirildi.

Abdurrahman Yakut başkanlığındaki kulüp yönetimi ekonomik sıkıntıyı aşması için gerekli desteği bulamaması nedeniyle kongre kararı almayı planlıyor. Yöneticiler, hafta sonuna kadar maddi krizin çözümü yolunda gelişme olmaması durumunda toplanarak, olağanüstü kongreye gitmeyi kararlaştıracak.

Olağanüstü kongre kararının alınması durumunda 15 gün sonra genel kurulun toplanacağı ve çoğunluk sağlanması durumunda kulüp yönetimini seçebileceği belirtildi.

-TARAFTAR ENDİŞELİ

Öte yandan, 3 yıl aradan sonra takımlarının Turkcell Süper Lig'e yükselme başarısı göstermesinin sevincini yaşayan taraftarları takımdaki belirsizlik endişelendiriyor. Takımın Süper Lig'de kalıcı olmasını ve bunun için iyi bir kadro oluşturulmasını isteyen taraftarlar, ''Biz bu beklenti içerisindeyken takımda yönetim sorunu yaşanıyor. En kısa sürede bu sıkıntının giderilmesini ve iyi oyuncuların transfer edilmesini istiyoruz. Bunun için yetkililerin gerekli çabayı göstermesini istiyoruz'' dediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum