22 Haziran 2009

Faslı Muhammed Saidi ilginç şovlarıyla herkesi şaşırttı

Fas'tan Türkiye'ye misafir olarak gelen Muhammed Saidi ilginç şovlarıyla herkesi hayretler içinde bıraktı.
http://www.haberler.com/haber-resimleri/261/fasli-saidi-gosterileriyle-herkesi-sasirtti-1699261_o.jpg
Saidi, çay bardağını peynir gibi yedi ve 10 milimlik demir şişin bir ucunu yere öbür ucunu tam boğazına dayayarak büktü. Cam parçalarının üzerinde çıplak ayakla yürüyen Saidi, koluna batırdığı çengel iğnelerle yerden tuğlaları kaldırdı ve dişleri ile araba çekti.
Mardin'in Kızıltepe ilçesine bağlı Gökçe beldesine gelen, 7 Faslı geliniyle ünlü 27 yaşındaki Muhammed Saidi, 1,86'lık boyu ile ilginç gösteriler sundu. Saidi, kızkardeşi Halime Saidi ile evlenen İsmail Bozdağ'ı ziyaret etmek amacıyla Mardin'e geldiğini söyledi.

Yaptığı ilginç gösteriler sayesinde bugüne kadar birçok madalya ve sertifika aldığını anlatan Saidi, amacının Guinnes rekorlar kitabına girmek olduğunu dile getirdi. Fas'ta kazandığı paranın kendisini geçindirmediğini ifade eden Saidi, dünyanın değişik ülkelerine giderek gösteriler yapmayı ve kendisini daha çok tanıtmayı aklından geçirdiğini vurguladı.

Gösteri yapmadan 3 gün önce hazırlıklarına başladığını söyleyen Saidi, "Bardakları çiğnerken hiç zorlanmıyorum. 3 gün öncesinden hazırlık yaparsam 15 ile 20 bardak çiğneyerek yiyebilirim. Cam parçaları üzerinde yatar ve yürüyebilirim. Boğazıma dayadığım 20 milimlik demir şişi de bükebilirim. Koluma taktığım çengel iğnelerle değil bir tuğlayı 3-4 tuğlayı kaldırabilirim. Dişlerimle 10 aracı çekebilirim. Bunları yapmadan önce et ve yumurta yemiyorum ve çok hazırlık yapıyorum." dedi.

Kendisinde ayrı bir Türkiye sevgisi bulunduğunu belirten Saidi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığının Davos zirvesinin ardından daha çok arttığını anlattı. Muhammed Saidi, "O hakiki bir adamdır. Dünyada sevilen ve sayılan bir insandır." diye konuştu. Muhammed Saidi'nin kardeşi Latife Saidi ise kardeşinin yaptığı ilginç gösterilerin Allah'ın ona verdiği büyük bir lütuf olduğunu kaydetti.

Latife Saidi, "Türk insanını çok seviyorum. Mardin'de de bize çok yakın davrandılar. Bu yörenin insanı çok misafirperver. Gittiğimiz her yerde bizi ayrı bir hoşgörü ile karşılıyorlar." şeklinde konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum