30 Haziran 2009

Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı Mardin’de Yapıldı…

http://www.mardin.gov.tr/haber/buyuk/kalkinmatop.jpg
Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak İllerini kapsayan ve bölgesel kalkınmanın amaçlandığı Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Mardin Valiliği Dara Toplantı Salonunda Yönetim Kurulu Başkanı Mardin Valisi Hasan Duruer başkanlığında toplandı.

Kalkınma Ajansı gündemindeki konular ile “ Ajansların Çalışma Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmeliğin “ 18’inci maddesi çerçevesinde uygun teklif ve diğer hususların görüşüldüğü toplantıya Mardin Valisi Hasan rdin Valisi Hasan Duruer’in yanı sıra, Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdullah ERİN, Siirt Valisi Necati Şentürk, Batman Vali Vekili Yasemin Çetinkaya, Şırnak Vali Vekili Ramazan Kurtyemez, Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak, Mardin İl Genel Meclis Başkanı Nazım Kök, Mardin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Ali Tutaşı, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Teymur ve Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Geliş katıldı.

Yönetim Kurulunca 2008 yılı Aralık ayında Ajans Genel Sekreterliğine teklif edilen ve 6 aylık bir süreçten sonra 07.05.2009 tarihinde yeni görevine atanan Abdullah Erin, Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı olan Mardin Valisi ile Yönetim Kurulu üyeleri olan Siirt, Şırnak ve Batman Valilerinin yakın ilgi ve destekleri kurumsallaşma çalışmalarına başlanacağını ifade ederek, “Öncelikli olarak kurumsal kimlik oluşturulması, ajans merkezi olan Mardin İlimizde ana hizmet binası ve diğer üç ilimizde kurulacak olan Yatırım Destek Ofislerinin fiziki mekan sorunlarının çözümü, 2009 yılı çalışma programı ve bütçesinin hazırlanması, ajans Web sitesi sayfasının oluşturulması, ön bölgesel gelişme planının hazırlanması ve uzman personel alımı gibi çalışmaların en süratli şekilde tamamlanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. “ dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum