13 Haziran 2009

Köy Star 2009 Yarışması Yapıldı..

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/koystar.gif
Mardin Valiliği ve Mardin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince yürütülen “Beyaz perde/Beyaz sayfa projesinin kapanışı “Köy Star 2009” isimli yarışma ile yapıldı.

Mardin Atatürk Kültür Merkezinde yapılan yarışmaya Mardin il Emniyet Müdürü Serdar Meriç, Milli eğitim Müdürü Hasan Dal, Artuklu Üniversitesi Rektörü Serdar Bedii Omay, öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.

Mardin valiliği tarafından finanse edilen projenin son ayağı olan “Köy Star 2009” yarışmasında da bu projeye dahil olan çocuklar şiir şarkı ve halk oyunları alanlarında yarıştılar.

Proje kapsamında Mardin merkeze bağlı köyler ve Kızıltepe Şırnak ve Cizre’den gelen öğrenciler Atatürk kültür merkezinde şarkı, şiir ve halk oyunlarında kıyasıya yarıştılar.

Amaçlarının polis-öğrenci ilişkilerini geliştirmek ve sosyal aktivite alanlarından yoksun olan öğrencilere moral vermek olduğunu belirten Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Serdar Yıldız “Polis ile öğrenciler arasındaki diyalogun geliştirilerek sıcak ve samimi bir tanışma ortamı sağlamayı hedefledik. Proje kapsamında 3 ayda 3044 öğrenci Mardin merkeze bağlı köyler ve Kızıltepe Şırnak ve Cizre’den getirilerek Mardin’de yaz boyunca sinema, gezi ve yemekten oluşan programa dahil edildi.

Dereceye giren öğrencilere bisiklet, Dijital İngilizce-Türkçe sözlük, mp3 Player ve çeşitli sürpriz hediyeler verildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum