5 Haziran 2009

Miniklerin Şenlik Coşkusu

Açık havada yapılan şenlikte halk oyunları, rontlar, dans gösterileri, skeçler, geleneksel yarışmalar, şiir dinletileri ve mezuniyet kutlaması yapıldı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifesenlik.jpg
Mardin TOKİ İlköğretim Okulu anasınıfları yılsonu şenliği büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirildi. Açık havada yapılan şenlikte halk oyunları, rontlar, dans gösterileri, skeçler, geleneksel yarışmalar, şiir dinletileri ve mezuniyet kutlaması yapıldı.

Mardin TOKİ İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan şenliğe öğrenci veli ve sitede oturan yüzlerce vatandaş büyük ilgi gösterdi. Saat dört sıralarında hareketli müziklerle başlatılan şenlik gece geç saatlere kadar devam etti.

Hareketli müziklerle başlatılan kutlamalarda müzikler eşliğinde saatlerce sahnede oynayan okul öğrencilerinin mutluluğu görülmeye değerdi.

Tamamını anasınıfı öğrencilerinin hazırladığı şenlik kapsamında çeşitli halk oyunları, rontlar, skeçler, şiirler, dans gösterileri ve geleneksel yarışmalar yapıldı. Öğrenci yakınları etkinliğin tamamını profesyonel kameramanları aratmayacak bir şekilde kamera çekimleriyle kayda aldılar. İstiklal Marşıyla başlayan şenlikte açılış konuşmasını Okul Müdürü Murat Bağış yaptı.

Yılın yorgunluğu böylesine etkinliklerle atılır…

Okul Müdürü Murat Bağış açılış konuşmasında şunları söyledi: “Eğitim Öğretim Yılının sonuna yaklaştığımız bugünlerde herkesi farklı bir telaş, bir heyecan sarar. Yıl boyunca hummalı bir çalışma içerisinde olan öğrencilerimizin yorgunlukları bugünlerde düzenlenen etkinliklerle atılmaya çalışılır. Geziler, eğlenceler, yarışmalar, müsabakalar ve benzeri etkinliklerin bugün burada bir başkasını yapıyoruz. Okulumuzun çiçekleri olarak adlandırdığım ve beni kendi küçüklüğüme, o güzelim yıllarıma götüren minik anasınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu yılsonu şenliği büyük bir merak ve heyecanla izleyeceğiz.

Ben mikrofonu elime alınca pek bırakmak bilmem. Ama benden sonra sahneye çıkacak olanlar bu birbirinden yakışıklı ve birbirinden güzel minik bey ve bayanlar olunca iş değişir tabi.”

Murat Bağış konuşmasını şu cümlelerle bitirdi. “Henüz ikinci yılında olan okulumuzun her açıdan kuruluşunda ve donanımında bizden ilgilerini, desteklerini, yakınlıklarını, dostlukları esirgemeyen herkese teşekkür ediyor ve bundan böyle okulumuzun Mardin’e yeni bir soluk getireceğini temenni ediyorum.”

Konuşmanın ardından birbirinden güzel etkinlikler izleyicilerin yoğun alkışları ve ilgileri eşliğinde sırayla sahnelendi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/826_%C5%9EENL%C4%B0K.JPG
Geleneksel yarışmalar büyük ilgi gördü…

Şenlik kapsamında hazırlanan ve anasınıfı öğrencileri arasında düzenlenen yumurta yarışı, çuval yarışı, sandalye kapmaca gibi geleneksel yarışlar izleyicilerden büyük bir ilgi gördü. Bu yarışmalar neticesinde dereceye giren bütün öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
http://www.mardinlife.com/haberler/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/%C5%9EENL%C4%B0K_1.JPG
Minik öğrencilerin kepli mezuniyet kutlaması…

Program sonunda minik öğrenciler kendileri için hazırlanan kepleri havaya fırlattılar ve konfetiler eşliğinde mezuniyet kutlaması yaptılar.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum