9 Haziran 2009

Öğretmenevi Müdürü Göreve Neden Başlatılmıyor

http://www.mardinnethaber.com/userfiles/image/2007/01/msait.jpg
Göreve geldiği günden beri başarılı bir idarecilik profili sergileyerek, Mardin Öğretmenevi’ni kısa bir süre zarfında Türkiye’nin saygın öğretmenevleri arasına yazdırdı.
Mardin gibi tarihi ve turistik potansiyeli yüksek olan bir şehirdeki öğretmenevinde hem eğitim camiasına hem de halkımıza nezih bir ortam içerisinde hizmet verlimesini sağlayarak, Öğretmenevi’nin tüm borçlarını sıfırlayan Öğretmenevi’nin çehresini değiştirip imajını yenileyen Kerimoğlu'nun, kimler tarafından görevden alınmaya çalışıldığı Mardin’de merak konusu oldu.
Hakkında açılan soruşturma bahane edilerek görev süresi uzatılmayan, asaleten atama kararnamesi Bakanlık tarafından imzalandığı halde dosyası Valilikte bekletilen M.Sait Kerimoğlu'nu bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalarla yakından tanıyan Mardin halkı, bu yapılanlara bir anlam veremiyor.
Muhabirimize konuşan bir Öğretmenevi personeli, "Müdürümüze komplo kuruldu. Görev yerini değiştirdiği bir personelimiz isimsiz bir dilekçeyle şikayet ettirip haksız yere müdürümüzü cezalandırmaya çalışıyorlar."dedi.
Edinilen bilgilere göre Öğretmenevi’ni istedikleri gibi kullanmak isteyen kimi yetkililere müsaade edilmediği için Kerimoğlu’nun görevden uzaklaştırıldığı iddia ediliyor.
Konuyla ilgili düşüncelerini almak istediğimiz M.Sait Kerimoğlu: "Şu an için konuşmak istemiyorum. Soruşturmanın bitmesini ve soruşturma sonucunda çıkacak kararı bekliyorum. Benim nasıl bir insan olduğumu bütün Mardin halkı biliyor. Kimler beni oradan uzaklaştırmaya çalışıyor, biliyorum. Zamanı geldiğinde her şeyi açıklayacağım." dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum