18 Haziran 2009

Tema Vakfı’ndan Mardin’de Erozyon Ve Çevre Eğitimi Seminerleri…

http://www.mardin.gov.tr/haber/resim/tema0911.gif
TEMA Vakfı tarafından ülke genelinde düzenlenen eğitim seminerleri çerçevesinde Mardin Valiliği ve Milli Eğitim Müdürlüğünün desteklediği Erozyon ve Çevre Eğitimi seminerleri Mardin’de başladı.

Seminer açılışı TEMA Vakfı Eğitim Bölümü Başkanı Celal Ergün tarafından Çevre ve Doğal Varlıklar Üzerinde Baskı konusuyla başlarken, sonrasında ise diğer uzmanlar tarafından eğitim devam etti.

Seminerlerin değişik meslek ve sınıflara mensup kişileri kapsayacağı belirtilirken, seminerlerde çevre, doğal varlıklar, erozyon, çevre konulu tartışmalar, ekosistem, küresel ısınma, doğal varlıkların korunması, enerji ve su tasarrufu, organik tarım, TEMA Vakfı faaliyetleri, çeşitli belgeseller, fidan dikimi, anket çalışmaları gibi çok çeşitli konuları irdeleneceği kaydedildi.

Seminerlerin 18 Haziran’a kadar devam edeceği ifade edilirken, alanında uzman birçok kişinin bilgi birikiminden istifade etmek isteyenlerin Öğretmenevi’nde düzenlenen seminerlere davetli olduğu belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum