24 Haziran 2009

Yarışmayı Malatya Korosu kazandı

SHOW TV Ekranlarında 7 haftadır devam eden "Korolar Çarpışıyor" yarışması Kutsi ve Malatya Korosunun galibiyeti ile sonuçlandı.
http://www.mardinlife.com/haberler/resimler/mardinlifemardinlifemardinko.jpg
Arif Altunkaynak
SHOW TV Ekranlarında 7 haftadır devam eden "Korolar Çarpışıyor" yarışması Kutsi ve Malatya Korosunun galibiyeti ile sonuçlandı.
Yedi Ünlü Şarkıcının ve Onların kendi memleketlerinden seçtiği yirmi kişilik koroları, her hafta popüler şarkılar eşliğinde renkli sahne şovları ile yarıştı.
Yedi haftanın sonunda finale kalan Rojin ve Mardin Korosu ile yarışan Kutsi ve Malatya Korosu %61.80 oy ile birinciliği elde ederek, KUTSİ VE MALATYA KOROSU adına yapılacak Okulu Malatya'ya kazandırdı. Rojin ve Mardin Korosu ise yarışmada % 38.20 oy aldı.
Mardin Cumhuriyet meydanında canlı olarak yapılan bağlantılarda ise, coşku üst düzeydeydi. sonuçların açıklanmasıyla birlikte Malatya Korosu ve Malatya halkı büyük sevinç yaşarken, Mardinlier ise büyük üzüntü yaşadı.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum