18 Temmuz 2009

Cüneyt Yüksel Bilge köyünde

AK Parti Milletvekili Cüneyt Yüksel, Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyündeki silahlı saldırıda yakınlarını kaybeden çocukları ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Cüneyt Yüksel, Mardin'in Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge köyündeki silahlı saldırıda yakınlarını kaybeden çocukları ziyaret etti.
Meclis'in (TBMM) tatile girmesi ile birlikte 2 gündür Mardin ilçe ve köylerini gezen Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel, akşam saatlerinde, Bilge köyünde yetim kalan 62 çocuğu rehabilitasyon çadırında ziyaret etti. Çocuklara çeşitli oyuncaklar ve hediyeler dağıtan Milletvekili Yüksel, burada bulunan çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynadı.

Çocukların yaptıkları gösterileri ilgiyle izleyen Milletvekili Yüksel, Bilge köyünde yaşanan katliamın ardından yetim kalan çocukların durumunu öğrenmek için köye geldiğini belirterek, çocukların yaşamış oldukları acıyı bir an önce hafifletmek gerektiğini söyledi.

Çocukların yüzlerini gülerken görmenin, yaşamış oldukları acı olayı unutturmanın çok önemli olduğunu ifade eden Yüksel, "Çocuklarımızı bu topluma sağlıklı, hedefleri olan bireyler olarak kazandırmalıyız. Onlara bu toplumun birer parçası olduklarını hissettirmeliyiz. Bu amaçla her ay düzenli olarak yaptığım ziyaret kapsamında çocuklarımıza çeşitli oyuncaklar ve hediyeler dağıttık. Bundan sonra da sık sık köyü ziyaret ederek, çocukların durumlarını yerinde görmek için köye geleceğim" dedi.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum