20 Eylül 2009

Eğitimsen'den İftar Yemeği

Kızıltepe KESK bileşenleri (Eğitimsen, SES, Tüm-Bel Sen, BES) ve Belediye İş tarafından verilen iftar yemeğine yüzlerce vatandaş katıldı.

Ramazan ayının başlamasıyla beraber Kızıltepe Belediyesi tarafından açılan iftar çadırına son olarak ev sahipliğini kesk bileşenleri yaptı. Tüm giderlerinin kesk bileşenleri tarafından karşılanan yemeğe dar gelirli Kızıltepelilerin ilgisi büyük oldu. Ezanın okunmasıyla iftarını açan vatandaşların arasına katılan Kızıltepe Eğitimsen temsilcisi Aslan Öner ile Belediye İş temsilcisi Menduh Öztürk Ramazan ayının hayırlara vesile olması temennisinde bulundular. KESK bileşenleri adına kısa bir açıklama yapan Eğitimsen temsilcisi Aslan Öner, verilen iftar yemeğinin amacına ulaştığını belirterek “Amacımız dar gelirli halkımızla birlikte olmak, inançlarına saygı göstermektir. Verdiğimiz yemeğin amacına ulaştığını düşünüyorum. Bundan ötürü büyük memnuniyet duymaktayız.” Şeklinde konuştu.

Halkın Ramazan Bayramını da kutlayan Öner, emek demokrasi ve barışın değer göreceği ve gerçekleşeceği nice bayramlar görme dileğinde bulundu.

Haber: Faraç ÇOBANOĞLU
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum