4 Eylül 2009

Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey Kızıltepe’ye bağlı Kırkkuyu köyünde iftar yemeği verdi.

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C3975692079943719.JPG
Mardin AK Parti Milletvekili Gönül bekin Şahkulubey Kızıltepe İlçesinebağlı Kırkuyu Köyünde verdiği İftar yemeğine, Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Artuklu Üniversitesi Rektörü Serdar Bedii Omay, Mardin Vali Yardımcısı Ferhat Özen, Kızıltepe Kaymakamı Osman Tunç, Mardin Belediye Başkan Yardımcısı Zülfikar Gerkes, AK Parti İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, birim müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Meclisin tatil olmasından dolayı Ramazan ayını Mardin’de geçireceğini ifade ederek,”Bizler Mardin’e Mardinlilere hizmet etmek için varız. Mardin ile ilgili her türlü olumlu kararın takipçiyiz ve olmaya devam edeceğiz” dedi.
Köyde yer sofrasında verilen iftar yemeğinde, Kırkkuyu Muhtarı Musa Yiğit bu kadar değerli konuğu köylerinde ağırlamaktan şeref duyduğunu söyledi.
Köyde verilen iftar yemeğine yüz dolayında kişi katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum