16 Eylül 2009

MARDİN’E BİR OKUL DAHA

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C1415398978744378.jpg
Mardin’de Eğitime %100 destek kampanyası tüm hızıyla devam ediyor. Mardin’in Kızıltepe ilçe merkezinde Eğitime %100 destek kapsamında Hayırsever Ali Rıza Alpaslan tarafından 17 derslikli lise binası yapımı için Mardin valiliğinde imza töreni düzenlendi.

Mardin genelinde eğitim seviyesinin yükseltilmesi, amacıyla Mardin Valisi Hasan Duruer öncülüğünde “Okulumu Yaptır” sloganıyla eğitime yüzde yüz destek kampanyasında Kızıltepe ilçesinde yaptırılacak okulunun imzası atıldı.

Mardin valiliğinde yapılan imza törenine katılamayan Ali Rıza Alparslan Kızıltepe ilçesindeki yaptıracağı okulunun adının Ali Rıza Alpaslan Lisesi’nin olacağı belirtildi.

Mardin Valisi Hasan Duruer , eğitim gibi kutsal hizmetlerin hayırsever vatandaşlar tarafından yapılmasının çok manidar olduğunu ve eğitimin çıtasını yöre insanının yükseltmesinin mutluluk verici olduğunu belirterek,”Hayırlı bir işe imza attığınızdan ötürü bölge halkını mutlu ediyorsunuz. Böyle hizmetlere devam eden hayırsever işadamlarını canı gönülden kutluyor ve teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yaptırılacak okulun 17 derslikli olduğu belirtilerek; inşaata en geç 30 gün içerisinde başlanılacağı bildirildi.
habermardin.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum