9 Ekim 2009

MARDİNSPOR BAŞKANI TEKİN ALKAN BELEDİYE BAŞKANI FERHAN TÜRKE ZİYARET

http://www.kiziltepe-bld.gov.tr/tr/resimler/kiziltepedsc00337.jpg
Mardinspor Kulup Başkanı Tekin ALKAN,As Başkan Mehmet Nur Çelik ve yönetim kurulu üyeleri Zeyid Ercan ve Nasır Duyan,Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan Türk'ü ve meclis üyelerini makamında ziyaret ederek,üzerinde mardin numarası ve Ferhan TÜRK isminin yazılı olduğu mardinspor forması hediye etti.
http://www.kiziltepe-bld.gov.tr/TR/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/84B_DSC00335.JPG
Mardinspor kulüp Başkanı Tekin Alkan;Göreve geidiğimiz günden beri destegini bizden esirgemeyen tüm mardin halkına teşekkür ederim.bu güc ve moral ile takımımız üst sıraları adım adım ulaşacağız.Bizim burda yanlız bir takımımız yok 4 takımımız var.Bunlara da destek vereceğiz.Kızıltepe 250 bin nüfüslu bir ilçe ve stad fubol sahası bir asfalttan farkı yok.Top oynanmayacak bir halde el birliği verip,ilçeye güzel bir çim sahaya kavuşmasını çalışacağız.dedi.
http://www.kiziltepe-bld.gov.tr/TR/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/E7Z_DSC00328.JPG
Kızıltepe Belediye Başkanı Ferhan TÜRK; Ziyaretlerinden dolayı sayın kulup başkanı ve yönetim kurul üyelerine teşekkür etti.Bizde belediye olarak spora elimizden geldiği kadar manavi ve maddi destek vermeye çalışıyoruz.Kızıltepe stadının çimlenmesi için hepimizin destek olması gerek,ilgililerin bir an önce bu genclerimizin güzel bir sahaya kavuşmasını seferber olmasını istiyoruz.
http://www.kiziltepe-bld.gov.tr/TR/yazimaraclari/my_documents/my_pictures/EZ5_DSC00331.JPG
www.kiziltepe-bld.gov.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum