5 Ekim 2009

Şahkulubey, Demokratik Açılımın Damga Vurduğu Kongreyi Değerlendirdi

ASKİ Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 3. Olağan Kongresinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la birlikte aynı zamanda divan üyesi olan AK Partili Gönül Bekin Şahkulubey, demokratik açılımın damga vurduğu 3. Olağan Kongre’yi değerlendirdi.

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, demokratik açılımın damga vurduğu 3. Olağan Kongre’yi değerlendirdi.

ASKİ Spor Salonunda düzenlenen AK Parti 3. Olağan Kongresinde Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la birlikte aynı zamanda divan üyesi olan AK Partili Gönül Bekin Şahkulubey, "Demokratik açılımla Türkiye’nin var olan en köklü meselesini çözüme kavuşturmayı çalışıyoruz."dedi.

3. Olağan Kongre’yi değerlendiren AK Partili Şahkulubey, Türkiye’nin gündemindeki öncelikli konunun demokratik açılım olduğuna vurgu yaptı.

Başbakanın açıklamaları ile sorunların çözümüne olan ilgisinin göstergesi olduğunu söyleyen Şahkulubey, “Kongremizle birlikte AK Parti yönetimini parti tabanıyla en geniş şekilde bir araya geldiği bir platforma tanıklık ettik hep birlikte. Türkiye’nin gündeminde olan önemli problemleri paylaşabilme imkânını yakaladık. Kendi tabanımızın, teşkilatımızın da aklen ve kalben birlik olması, sorularına cevap bulması Sayın Başbakan’ın, genel başkanın düşüncelerinin ne olduğunu bu salonda birinci ağızdan dinlemesi önemli bir ihtiyaçtı. Kongrede bu ihtiyaca büyük ölçüde cevap verildi. Başbakan tüm Türkiye’nin sorunlarını kapsayan mesajlar verdi. Bu kongrenin sadece AK Parti’ye değil, tüm Türkiye’ye katkısı olacaktır."dedi.

Son derece coşkulu ve katılımın dorukta olduğu bir kongreye şahit olduklarını anlatan Şahkulubey, “Bizim partimizin bütün kongreleri bu şekilde heyecanlı ve bütün ülkeden katılımın dorukta olduğu kongreler. Çok partili sisteme geçildiğinden bu yana siyasi parti kongrelerinin en muhteşemini yaşadık.Bu muhteşem kongrede de ilimizi hakkı ile temsil ettik.Mardin’den gelen partililerimizin performansı görülmeye değerdi. ”diye konuştu.
www.mardinlife.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum