4 Ekim 2009

Yeşil sahadan beyazperdeye iniyor!

Meltem Cumbul'la Mardinspor'a destek açıklaması yapan Hakan Şükür: "Yaşantımla ilgili bir dizi ya da film projesine başlıyorum"

Pazar günü oynanacak Mardinspor- Adana Demirspor maçını izlemek ve ev sahibi kırmızı- lacivert renkli ekibe destek vermek üzere Meltem Cumbul ile birlikte kente gelen Hakan Şükür, yaşamıyla ilgili dizi veya sinema filmi çekmek istediğini söyledi. Şükür, bu projede bölgeyi çok iyi bilen Meltem Cumbul'un da yer alabileceğini söyledi.
Mardinspor Kulüp Başkanı Tekin Alkan’a destek için Hakan Şükür ile Meltem Cumbul kente geldi. Büyük ilgiyle karşılayan Hakan Şükür ve Meltem Cumbur, Mardin'deki bir otelde basın toplantısı düzenledi. Mardinspor Kulüp Başkanı ve eniştesi olan Tekin Alkan'a destek amacıyla kente geldiklerini söyleyen Meltem Cumbul, Mardinspor'un ligde hak ettiği yere geleceğine inandığını söyledi. Mardin’in tarihi ve mimari özelliklerini duyduğu halde buraları henüz göremediğini belirten Hakan Şükür, şöyle dedi:
“Dizi filimlerde hep merakla izlerdim. Buralar ‘Acaba gerçekten dizilerde gösterildiği gibi mi?' diye merak ederdim. Mardin şu anda gördüğüm haliyle tarihi bir şehir ve büyülü bir havası var. Burada dinlerin kardeşliği var. Hayatımı ilgilendiren bir projem var. Bunu aslında ilk kez burada açıklıyorum. Dizi veya sinema filmi projesi. Bu proje üzerinde çalışmaya başladık. Nasıl olacağına daha kesin karar vermedik. Ancak kısa süre içinde bu projeye başlayacağız.”
Hakan Şükür, bu projede Meltem Cumbul'un olup- olmayacağına dair soru üzerine “Proje planlamasında kişiler konuşulmadı ama Meltem hanım çok iyi bir sanatçı ve bölgeyi iyi bilen biri. Neden olmasın” karşılığını verdi.

MARDİN’DE SPOR YATIRIMI YAPACAK

Bölgeden kaliteli futbolcuların yetiştiğini ve bu alanda yatırım yapmayı düşündüğünü belirten Hakan Şükür, “Futbolculuk yaptığım dönemlerden biliyorum. Gerek bölge takımları ile yaptığımız maçlar sırasında gerekse de bu bölgeden olup büyük takımlarda oynayan arkadaşlarımdan duyduklarımla biliyorum ki, spor anlamında burada büyük eksiklikler var. Ben de yatırımlarımı bu alana yönlendireceğim. Ve bu kentlerden biri de Mardin olacak” diye konuştu.
Pazar günü oynanacak Adana Demirspor maçında Mardinspor'u destekleyeceğini belirten Hakan Şükür'ün bu açıklamalarına teşekkür eden Mardinspor Kulüp Başkanı Tekin Alkan, “Büyüklerimiz açılımdan bahsediyor. İşte gerçek açılımı burada başlattık. Din, dil, ırk ayırımı yapmadan, spora siyaseti karıştırmadan açılımı başlattık. Baldızım Meltem hanım ve Hakan Şükür kardeşime teşekkür ederim. Hem takıma hem de kentime verdikleri destekten dolayı mutlu oldum. İkisi de Türk toplumu için önemli iki birer kişilik. Onların Mardin’de olmalarından dolayı gurur duyuyorum” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum