6 Aralık 2009

Galatasaray Yöneticileri Onuruna Yemek verildi


Büyük Mardin Otelinde Mardinspor Yönetim Kurulu Başkanı Tekin Alkan tarafından Galatasaray onuruna verilen akşam yemeğine Mardin Valisi Hasan Duruer, Galatasaray Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Başsavcı Fehmi Yılmaz, eski milletvekili Süleyman Böünmez, vali yardımcıları, kurum müdürleri, İl Müftüsü Mehmet Kızılkaya, Süryani Metropolit Salibe Özmen ve çok sayıda davetli katıldı.

Mardin’e özgü yerel yemeklerin ikram edildiği gecede programda olmasına rağmen Galatasaray Başkanı Adnan Polat, canlı müziğin çalınmamasını istedi. Bir gün önce Nusaybin ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan uzman çavuş Bunyamın Ozcan’a vefa gösteren Polat, gecede yönetici ve davetlilerin halay çekip eğlenmelerine de izin vermedi. Programda daha önce yöresel müziklerin yanında Türkçe, Kürtçe ve Arapça parçaların çalınacağı canlı müzik eşliğinde yemek verilmesi planlanmıştı.

Gecede kendiside koyu bir Galatasaray taraftarı olan Mardin Valisine imzalı bir Galatasaray forması hediye eden Polat’a Mardinspor Başkanı Tekin Alkan’da kendisine 47 numaralı Mardinspor forması ile bir plaket verdi.

Mardin’de olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat, Mardinlilerin kendisine gösterdiği yakın ilgi ve alakaya teşekkür etti. Geceye katılan Mardinli eski milletvekili ve bir dönem ismi TFF Başkanlığı için de geçen Süleyman Bölünmez’in Adnan Polat’a 20:45 şampiyonluk sözünü hatırlatarak aynı sözü UEFA Kupasını almak için de vermesini istemesi davetliler tarafından uzun süre alkışlandı. Polat bu istek karşısında, “Galatasaray’ı nasıl lider olarak UEFA grubundan bir üst tura çıkarttıysak, UEFA Kupasını da inşallah alacağız.”şeklinde cevapladı.

Bir süre Mardinspor teknik direktörlüğünü de yapan antrenör Ahmet Akçan, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Başkanı Mümtaz Tahincioğlu, Mardinspor'un eski kulup başkanları, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil Homan, gibi isimlerin de katıldığı gecede Adnan Polat yemek öncesinde yönetim kurulu üyesi Arif Badır ile tavla oynadı.

Galatasaray heyeti yemekten sonra gece geç saatlerde özel uçakla İstanbul’a döndü.

Nezir Güneş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum