21 Ocak 2010

CÜNEYT YÜKSEL YILIN MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ

AK Parti Mardin Milletvekili, Ak Parti Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; AB Uyum Komisyonu ve Karma Parlamento Komisyon Üyesi Y. Doçent Dr. Cüneyt YÜKSEL YILIN MİLLETVEKİLİ seçildi.

Türkiye, “yılın en başarılıları”nı seçti.

İş ve Siyaset dünyasının haber sitesi Diplomat Haber’de yapılan ve 25 kategoride “YILIN EN BAŞARILILARI’ nın seçildiği anket sonuçlandı. Merhum İşadamı Sakıp Sabancı’nın anısında 2. si düzenlenen ve 60 gün süren ankette 25 kategoride 1432 kişi aday gösterildi. Ankette toplam 63 bin 705 oy kullanıldı.

Yılın Bakanı Kategorisinde Oylar Eşit Çıktı

DİPLOMAT Haber yayın grubu tarafından merhum işadamı Sakıp Sabancı anısına düzenlenerek geleneksel hale getirilen ve bu yıl ikincisi düzenlenen “Yılın en başarılıları” anketi bu yılda rekor düzeyde bir katılımla sona erdi.

İş ve siyaset dünyasının haber sitesi Diplomat Haber’de yapılan ve 25 kategoride “yılın en başarılıları”nın seçildiği anket, 60 gün sürdü ve 25 kategoride 1432 kişi aday gösterildi. Ankette toplam 63 bin 705 oy kullanıldı. Ankette yaşanan en önemli ilginçlik ise “yılın bakanı” kategorisinde Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan’ın eşit oy alması oldu.

YILIN MİLLETVEKİLİ MARDİN’DEN

TBMM Başkanı Köksal Toptan’ın; TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun ve Sanatçı Halit Kıvanç’ın Onur Ödülü’ne layık görüldüğü anket sonuçlarına göre Ak Parti'nin Harvardlı Milletvekili; Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı; Yard. Doç. Dr. Cüneyt YÜKSEL %50'nin üstünde bir oy oranıyla "YILIN MİLLETVEKİLİ" seçildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum