14 Ocak 2010

Mardin Basın Denetleme Kurulu Üyeleri Seçildi

http://www.habermardin.com/News_Picture%5C3662517352317943.JPG
Mardin Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, yerel gazetelerin denetlenmelerinde görev alacak olan 2010 yılı İl Basın Kontrol Kurulu üyelerini belirledi.
Mardin Valiliği Mehmetçik Toplantı Salonu'nda İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muazzez Kurtay başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya il ve ilçelerde görev yapan yerel gazete temsilcileri katıldı.

Yerel gazetelerin denetlemesini yapacak kontrol kurulu gazeteci üyeler tarafından çekilen kura ile belirlendi.

Toplantıda gazeteci üyeler arasında çekilen kurada asil üyeliğe: Kadir Üründü, Yedek Üyeliklere ise Hakan Sakıcı, Arif Altunkaya, A. Hakim Yıldız seçildi.

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muazzez Kurtay, gazetelerin Basın İlan Kurumu teşkiline dair 195 sayılı kanunda belirlenen kriterlere hassasiyet göstermelerini istedi. Kurtay, "Yerel gazetelerin yerine getirmesi gereken ödev ve sorumlulukları var. 195 sayılı kanunda görev ve sorumluluklar açık bir şekilde belirtilmiştir. İl ve ilçelerde bulunun bütün gazeteler gerekli kriterlere uymalıdır.” Dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlama biçimi kutucuğundan Adı/Url 'yi seçerek, isminizi ve dilerseniz mail veya site adresinizi yazıp yorumunuzu gönderin. Yorumunuz Editör onayından geçerse yayınlanacaktır. Küfür, Hakaret, İftira ve SİYASİ içerikli yorumlar ve Adı Soyadı belirtilmeyen yorumlar yayınlanmıyacaktır. Surgucum